Kinkylife.com Flirtclass

Kinkylife.com Flirtclass

Hai, fijn dat je interesse hebt. Lees snel verder!

Hieronder staat een stukje uitleg EN een uitnodiging voor een FLIRTCLASS, met mij. 

E-Flirter: Een spannende bijverdienste
Van de meest populaire Kinkylife meiden op dit moment (zoals jij zelf) gaan we goede E-Flirters maken. Dat zijn meiden, die (bijna) dagelijks actief zijn op Kinkylife. Meiden die net als op bijvoorbeeld Facebook makkelijk nieuwe vrienden maken, berichtjes sturen, foto’s uploaden, prive-video’s maken en evt gaan webcammen. .

Meer anoniem
Het voordeel aan Kinkylife is dat je niet uitgezonden wordt in herkenbare sexfilms op onze sexsites of tv kanalen.

Je kan dus veel anoniemer je eigen ding doen en toch een grote groep liefhebbers bereiken. Je mag zo herkenbaar of onherkenbaar als je zelf wilt. Dat bepaal je helemaal zelf op Kinkylife.

We want you!
We zijn NU op zoek naar een speciaal team van gemotiveerde sexy meiden, die als actieve E-FLIRTERS de Kinkylife Kar gaan trekken, en een unieke status verdienen binnen ons vernieuwde platform. Deze E-FLIRTERS gaan wij actief begeleiden. Het is de bedoeling dat je er een goede (bij-)verdienste aan over houdt, of zelfs je full-time baan!

UITNODIGING
Op zaterdagmiddag 15 april organiseren
wij voor dit selecte groepje meiden een WORKSHOP: FLIRTCLASS.

Hier leggen we de basis om meiden zoals jij actiever en vooral effectiever te maken op Kinkylife. Deze eerste groep meiden selecteren we speciaal uit ons huidige Kinkylife bestand, aangevuld met meiden die zich bij ons aangemeld hebben, en waar wij potentie in zien. Deze eerste groep meiden worden onze ‘leading ladies’, die ons nieuwe platform een boost gaan geven. Een unieke kans op hoge verdiensten.

Onderdelen FLIRTCLASS
We gaan deze middag verder in op de volgende facetten van E-FLIRTING: uitdagen, chatten, flirten, cammen, selfies- en prive video’s maken. De Flirtclass is voor jou gratis en ik verzorg die zelf, samen met wat Kinkylife collega’s. 

De Flirtclass vindt plaats vlak naast Den Haag CS, tussen 13.00 & 17.00 uur.

Geef je hiernaast op, word 1 van die meiden met wie we Kinkylife echt op de kaart gaan zetten en krijg die unieke (start-)status op het lekkerste erotische sociale platform, met de mogelijkheid van hoge verdiensten

Lieve groetjes, en tot zaterdag 15 april!

Meld je hier gratis aan

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.