Heet trio voor tropische debutant

Heet trio voor tropische debutant

Na die heerlijke broeierige zomer is dan toch echt het vriespunt daar. We zagen zelfs witte sneeuw. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik zie liever een ander wit goedje door de lucht gaan. En ik begeef me liever in tropische sferen, jij toch ook?

Deze tropische verrassing is heet, lekker en heeft een enorme voorgevel: meet Big Tits Babs (35), een inmiddels kaaskop met haar roots uit Sri Lanka. In Nederland warmt deze stoot zich graag op aan mannen, minimaal een trio. Vandaag komt zij voor het eerst voor de camera van Kim Holland. En die trio? Nou, dat hebben we natuurlijk voor haar geregeld!

Deze dame is een en al seks. Tijdens haar opnames ontdekt ze dat haar kutje kan squirten. En niet zo’n beetje ook! Heerlijk om te zien.

Kijk maar!

Film trio

Big Tits Babs: Keiharde seks met fistfuck en squirt

Babs gaat door! Na een vlijmscherp debuut wil ze nu nog heftiger. En dat komt helemaal voor elkaar want als ze de boel helemaal heeft ondergespoten is haar kut zo zeiknat dat er een hele vuist naar binnen kan!

 

Film Squirt en fistfuck

Have your say!

7 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.