Model worden

Model worden

Welkom bij Kim Holland Productions!

Super leuk dat je je wilt aanmelden als model.
Bij Kim Holland kun je rekenen op een hartelijke ontvangst en 1 of meerdere spannende en ontspannen opnamedagen. Een opname duurt meestal 2 tot 3 uur en je eigen grenzen worden daarbij altijd gerespecteerd. Uiteraard proberen we tegemoet te komen aan je persoonlijke wensen, indien mogelijk.
Mannen worden doorgaans geselecteerd via een casting. Dit is een opname waarbij gekeken wordt of zij geschikt zijn om in meerdere opnames mee te gaan doen.
Kijk hoe een mannencasting in zijn werk gaat..

Vrouwen en stellen genieten een andere benadering. Via persoonlijk contact worden de wensen besproken en probeert de producer een opname te organiseren die daaraan tegemoet komt. Zoals gezegd worden grenzen gerespecteerd en vinden wij het bij Kim Holland Productions heel belangrijk dat je achteraf kunt spreken van een hele fijne ervaring.

Pornoster worden? Dat kan ook! Als jij een meisje of vrouw bent met ambities en de wil om door te gaan, dan zijn er talloze mogelijkheden en is een opname bij Kim de beste springplank die je kunt bedenken. Dus: ambities? Begin bij Kim Holland!

Nieuwsgierig? Wil jij die stille droom laten uitkomen? Meld je dan nu aan!

Klik hier aan of je je als vrouwelijk model, mannenlijk model of als stel wil aanmelden.

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Vrouwelijk model

aanmelden als vrouw

Mannelijk model

aanmelden als man

Samen model worden

aanmelden als stel

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.