Uitgeprobeerd: 10 manieren om je partner te kussen

Een goede kus is de ideale start voor een perfect voorspel.

Uitgeprobeerd: 10 manieren om je partner te kussen

Er wordt heel wat afgekust op een dag. Het huidige record Langste Kus Ter Wereld staat nu op 58 uur. Het is niet makkelijk en komt allemaal aan op passie en techniek.

Maar dat is niet alles. Je hebt dan ook nog eens 10 variaties. (Tip: Combineer meerdere kussen voor een heerlijk voorspel)

Welke kus ken jij?

single lip kus

De Single-Lip kus

Neem een lip van je partner tussen jouw lippen en zuig of trek er een beetje aan. Dit is een vreselijk romantische kus en als je het goed doet zorgt het voor tintelingen.

french kiss tongzoen

De Franse Kus

Misschien wel de meest bekende kus van allemaal is de Franse Kus oftewel de French Kiss. Deze kus is een kus met je open mond waarin de ene tong de andere tong raakt. Dit is ookwel bekend als de tongzoen.

De Franse kus lijkt eenvoudig maar een goede tongzoen leer je pas met jarenervaring. Deze dames doen het even voor je voor.

wang kus

De Kus op de Wang

Het is zoals het klinkt en het is de meest gegeven kus ter wereld. Een kus op de wang van je partner.

Sommigen doen het één keer en in sommige landen doet men het wel 4 keer. Dit wordt ook wel vaak gedaan om mensen vriendelijk te begroeten.

Een leuke variatie hierop is je start met een kus op de wang en werkt langzaam naar de mond toe.

oorlel kus

De Oorlel Kus

Deze kus is ook geweldig om even op adem te komen. Neem de oorlel van je partner tussen je lippen en trek er zachtjes aan. Lik een beetje of zuig er een beetje aan om het nog intenser te maken. Niet intens genoeg?

Spiderman kus

De Spiderman Kus

Welbekend uit de film van Spiderman waarbij Spiderman op z’n kop hangt. Hierbij raakt jouw onderlip de bovenlip van je partner

zuigzoen

De Zuigzoen

Dit is niet echt een kus maar meer een blauwe plek die je achterlaat op de huid van je partner nadat je daar gezogen hebt. Een zuigzoen doet een beetje zeer, maar dat vinden sommige mensen weer een lekker gevoel.

Vraag eerst even of het goed is dat je het doet, want het kan wellicht vervelend zijn in het openbaar. Deze kus is namelijk nog dagen later zichtbaar!

Op het einde van deze video geeft hij haar een zuigzoen in de nek.

vlinder kus

De Vlinder Kus

Om iemand een Vlinder Kus te geven ga dicht bij die persoon staan zodat jouw wimpers zijn of haar lippen raken. Knipper dan heel snel met je ogen zodat het lijkt op de vleugels van een Vlinder.

Het is leuk om te doen en ook handig als je even op adem moet komen van een traditionele kus. Je kan iemand ook een ‘Solo Vlinder Kus’ geven door met je wimpers langs de wang te gaan.

lipgloss kus

De Lip Gloss Kus

Dit is een leuke kus van de vrouw voor de man. Smeer extra veel lipgloss op je lippen en geef de man een lekkere kus. Neem een extra zoete voor de verrassing.
Als je hier goed kijkt zie je dat deze dames een Single-Lip Kus doen.

eskimo kus

De Eskimo Kus

Bij deze kus wrijven twee personen met de neuzen tegen elkaar. Dit is gebaseerd op de manier hoe Eskimo’s kussen, dit is geen grap. Zij kussen echt zo! Het leukste is als je je ogen sluit als je de Eskimo Kus uitvoert.

geheime boodschap kus tongzoen

De Geheime Boodschap Kus

Midden in de Franse Kus geef je een boodschap door aan je partner door terwijl de tongen elkaar raken. Dit kan een tintelend gevoel geven maar in ieder geval heb je je boodschap overgedragen.

Wat is jouw favoriete kus of tongzoen?

Geef hieronder je reactie.

Have your say!

3 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.