Toeriste betaalt vakantie met seks

toeriste-geld-verdienen

Vakantie baan

Tuurlijk, je kan een paar weken in een supermarkt gaan werken, daar is helemaal niks mis mee. Of gaan schoonmaken, prima. En als je al wat aardige studiepunten hebt mag je misschien zelfs op kantoor aan de slag, ook al zul je daarbij niet de meest interessante werkzaamheden toegeschoven krijgen. Maar goed, je wilt op vakantie, dus je hebt er iets voor over. Want aan het eind van de duistere vakantie baan tunnel ligt er een zonnig oord in het verschiet.

Het kan ook anders

We kregen laatst een mail van een prachtige meid uit Tsjechië, die besloten had om het eens helemaal anders aan te pakken. Ze zou verschillende Europese landen bezoeken en om dit allemaal te bekostigen zou ze bij een aantal pornografen voor de camera gaan en, terwijl zij zou genieten van seks, hopla haar vakantiegeld bij elkaar sprokkelen. Kijk dat is nu eens een voortvarende aanpak! Klik hier om de film te kijken.

Nog mooier dan op de foto

En zo arriveerde zij in Edam, tussen de kaas, en stuurden wij onze cameraman met haar mee. En na al die kaas vond ze het wel tijd om naar haar appartementje te gaan en de cameraman van haar geile lijf te laten genieten. Zeg dames in Nederland: iemand van jullie nog vakantiegeld nodig? Meld je dan nu aan als model!

En dan nu de actie!

Wil jij deze film nu bekijken? Neem dan nu een abonnement op KimHolland.TV of maak gebruik van je GRATIS PROEFWEEK!

Toeriste

Have your say!

5 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.