Secret Circle vanaf 1 juli landelijke dekking

Zender van Zimra Geurts wordt landelijk gedekt

Secret Circle

De nieuwe erotiekzender Secret Circle is vanaf 1 juli in nog meer Nederlandse huishoudens te zien en heeft met deze update nu een landelijke dekking! Eerder was Secret Circle al te zien op Ziggo.

Wanneer je Tele-2, T-Mobile Thuis, Caiway, YouPhone, Trined, Stripte of FiberNL hebt, kun je vanaf vandaag ook inschakelen op de meest stijlvol erotische zender.
Vanaf morgen (dinsdag 4 juli) komen er nog een aantal grote aanbieders bij zoals KPN, Telfort en Xs4all. Daarnaast heeft de nieuwe aanbieder van digitale televisie Joyne ook aangegeven Secret Circle in haar aanbod op te nemen.

Zimra: Ik vind dat we minder spastisch moeten doen over erotiek

Meiden van Holland Soft

In de meeste gevallen wordt Meiden van Holland Soft vervangen voor de stijlvolle erotiekzender Secret Circle.
Hou je van echte harde porno dan is Meiden van Holland Hard nog altijd beschikbaar.

Stijlvol

De zender brengt erotiek op een stijlvolle manier op de buis en maakt – net als Meiden van Holland – onderdeel uit van Blue Donkey BV.

Met Zimra Geurts als gezicht van de zender wil de fotomodel en Geenstijl-verslaggeefster erotiek een nieuwe betekenis geven. “Stijlvolle films, en écht entertainment dat leuk is om naar te kijken. Ik vind dat we minder spastisch moeten doen over erotiek, en ik miste een zender die het op een vriendelijke en mooie manier brengt. Seks wil ik weer bespreekbaar maken, daarom ben ik deze zender gestart”, aldus Zimra.

Insta

Op Instagram laat Secret Circle ook weten dat ze zeer tevreden zijn met deze uitbreiding:
“Wij vieren feest! Secret Circle krijgt landelijke dekking!? alle KPN-kijkers kunnen vanaf 4 juli a.s. ook van ons stijlvolle en moderne erotiekaanbod genieten. De overige tv-aanbieders gaan vandaag over. Naast Ziggo zijn wij komende week in alle Nederlandse huiskamers te bekijken!”

Wil jij ook Secret Circle kijken? Informeer dan bij je televisie aanbieder of kijk op Secretcircle.com.

Have your say!

1 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.