Wat als je partner een trio wil?

Wat als je partner een trio wil?

Even slikken

Het passeert ieders gedachte weleens die een vaste partner heeft: hoe zou het zijn met een extra man of vrouw in bed? Voor de meesten blijft het bij fantaseren. Want het kan in je fantasie nog zo mooi zijn, hoe zou zo’n situatie uitpakken in real-life? En zo stop je die gedachte in een hoekje en af en toe mag die aan de oppervlakte komen op het moment dat jullie samen met elkaar bezig zijn. Maar wat nu als je partner met de concrete vraag komt: ‘zullen we eens een triootje proberen?’ Zie je dat dan gelijk als een bedreiging? Zo van ‘ben ik niet genoeg voor jou’, of ben je dan bereid er serieus over na te denken? Het is even slikken, maar wat doe je dan?

Een man of een vrouw?

Het mag duidelijk zijn dat bij bijna elke man seks met 2 vrouwen tegelijk hoog op het verlanglijstje staat. En in de wetenschap dat veel vrouwen biseksueel zijn is dat een stap die best te maken is. Een extra man voelt vaak bedreigender aan. Want stel dat die man er helemaal voor gaat, krijg je hem zelf dan nog wel omhoog? Gaat ze niet zo sterk in op de seksuele avances van die ander dat jij je gepasseerd voelt? Je weet niet van te voren hoe dat zal uitpakken. De juiste trio-partner weet natuurlijk dat hij ruimte moet geven aan de partner van de vrouw en zich niet teveel moet opdringen. Maar hoe vind je de juiste? Allemaal vragen die er voor kunnen zorgen dat het er uiteindelijk niet van komt. Feit is echter dat als je het allebei écht spannend vindt om eens te proberen, de mogelijkheden er zijn. Let wel: als je er een extra vrouw bij zoekt, dan zit er vaak een man aan vast. En dan zit je opeens met z’n vieren…

Lust versus liefde

Jij en je partner zijn de basis. De tweede man of vrouw is er voor jullie plezier. En dat hij of zij daar ook intens van kan genieten is voor hem of haar meegenomen. Gewoon een keer een trio proberen moet losjes zijn, hoe spannend ook. Geen emotionele nasleep kan alleen als je daarna niet constant met elkaar in contact blijft via Messenger of Whatsapp. Zoiets werkt het beste als het gewoon een moment van lust was. Van jullie samen, met iemand extra erbij. Voor een keertje. No strings attached. Dat voorkomt jaloezie en dan kan de gebeurtenis niet tussen jullie liefdesrelatie komen te staan.

Hoe begin je erover?

Je weet nooit hoe je partner reageert als je een trio ter sprake brengt. Maar 1 ding is zeker: begin er niet over tijdens het ontbijt, of als zij omkomt in het werk. Het bespreken van een fantasie doe je als jullie je close voelen. Tijdens de seks bijvoorbeeld. Dan mag je praten over dingen die extra prikkelen. En achteraf kun je, als je partner er niet bepaald positief op reageerde, altijd zeggen dat het maar fantasie was, en dat je het echt geen werkelijkheid wilt laten worden. Je weet dan dat je het onderwerp beter kan laten rusten. Maar stel dat je partner er heel opgewonden op reageert? Dat zij enthousiast is en blij dat je erover begonnen bent? Dan kan het best eens echt gaan gebeuren. Ooit.

Fantaseren

Aan elkaar toefluisteren wat je fantasieën zijn kan al een boost geven aan je seksleven. Worden die ooit waargemaakt? Zou kunnen. Maar alleen het idee al dat het misschien ooit wel een keer gaat gebeuren is heerlijk.

Kijken hoe zo’n trio werkt!

Natuurlijk hebben we een hele lading geile trio-films voor je klaarstaan, kijk maar eens!

 

Ga lekker kijken!

Have your say!

2 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.