Speelse Lina (19) met de opbouwer en de afmaker

Speelse Lina (19) met de opbouwer en de afmaker

Speelse Lina (19) hebben we in actie gezien met haar beste maatje en in een confrontatie met haar eerste BigBlackCock. Van beide opnamen heeft zij erg genoten, vandaar dat ze steeds een stapje verder wil gaan.

Twee mannen

Na haar vorige opname gaf ze al aan dat 1 man eigenlijk niet genoeg was om haar sekslust te bevredigen. Ze is een meisje dat graag ziet dat de man, of de mannen, de leiding nemen en haar stevig te grazen nemen. Dat maakt haar geiler dan dat ze zelf het initiatief moet nemen. Vandaag hebben we 2 jongens klaarstaan die het goed deden op de casting, die we onlangs hebben gehouden in TheClimax in België, waar zowel Vlaamse als Nederlandse mannen op af waren gekomen. Het is vandaag hun eerste reguliere film, en ze zijn dus best een beetje gespannen. Maar wat is er nou geiler dan je eerste echte film te maken met zo’n prachtige geile tiener als Lina?

De opbouwer

Het is gelijk duidelijk. 1 van de jongens is de pleaser. Hij vindt het heerlijk om de spanning op te bouwen en Lina op te geilen. hij likt haar geile kutje,  vingert haar en brengt haar al dicht bij haar eerst orgasme. Ondertussen pijpt Lina de tweede. Lina is er duidelijk klaar voor om goed geneukt te worden.

De afmaker

Nummer 2 is goed hard gepijpt door Lina terwijl de ander haar kutje en clit aan het bewerken was. Tijd om zijn paal diep bij Lina naar binnen te steken. Als een stoomwals gaat hij over Lina heen. In een doordenderend tempo, zonder oponthoud. Lina komt lekker klaar. Het neuken gaat door en door. Het valt op dat deze jongen blijft gaan maar steeds in dat snelle tempo. We geven aan dat het af en toe best even wat rustiger mag.

Interactie

Als de seks achter de rug is vertelt Lina dat ze tevreden is maar niet voldaan. Ze wil graag wat betere interactie. dat er wat meer gepraat wordt en dat mannen haar nog een stuk steviger aanpakken, zoals hier Bibi hard gepakt wordt. Passie voelen. Ze wil dat mannen bezit van haar nemen. Vandaar dat ze volgende keer een opname wil met 2 ervaren pornomannen.

Have your say!

13 2

1 Comment

  1. Hi. I like to say I can work for You even for free 😉 nice girls, beautiful. Please contact me

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.