KimHolland.nl op je TV

KimHolland.nl op je TV

KimHolland.nl op je TV: tip van de week

Nu je toch thuis zit en je ook steeds maar weer moet verzinnen wat je moet doen om een beetje bezig te blijven, maar eigenlijk zo ingekakt bent dat je je luie stoel niet uit wilt, is hier een handige tip. Inmiddels kijkt ruim 75% van jullie mijn films op zijn of haar mobiel. Prima natuurlijk want dat ding heb je altijd bij de hand. Maar als jij een moderne TV hebt dan is er een grote kans dat er Airplay op zit.

Airplay

Je kunt heel makkelijk checken of je Airplay op je tv hebt. Speel een film af op mijn site (of een trailer), en klik op het Airplay icoontje in de videoplayer. Als je tv aanstaat en je tv verschijnt in het lijstje dat je te zien krijgt nadat je op het airplay icoontje hebt gedrukt, dan hoef je die alleen maar aan te klikken en hopla, je kunt alle films op mijn site op je tv bekijken via je mobiel. En in perfecte FullHD kwaliteit. Check it out, zou ik zeggen!

 

Have your say!

4 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.