Ik betaal wel met mijn lekkere lichaam

Ik betaal wel met mijn lekkere lichaam

Ik betaal wel met mijn lekkere lichaam

Sommige meiden maken dankbaar gebruik van hun looks. Ze laten zich in ruil voor spannende afspraakjes onderhouden door een man met geld terwijl ze er daaromheen lekker luxe op los leven, en je hebt meisjes die het de sport vinden om hun geilheid te combineren met het ritselen van leuke spullen. Ze vinden het geen probleem om als slet te worden gezien door hun omgeving. Nee hoor, ze lachen iedereen uit. ‘Ik ga echt niet de hele maand achter een kassa zitten voor een paar centen, als ik in een paar uurtjes evenveel kan verdienen.’ Hebben ze gelijk? Ach, als je het als vrouw geen probleem vindt je lekkere lichaam als betaalmiddel in te zetten, dan doe je daar niemand kwaad mee, toch? Zulke meisjes hebben het nog druk in het dagelijks leven, want ze moeten er altijd op en top uitzien. Dat betekent naar de kapper, de sportschool, de nagelstyliste, de schoonheidssalon, en niet te vergeten: de boutiques. Want ze willen altijd goed verzorgd voor de dag komen om mannen al bij de eerste aanblik te imponeren. Ze weten hoe ze moeten bewegen om een man gek te maken, ze kunnen flirten als de beste en met hun ogen weten ze een man in te pakken, zodat hij alles voor haar over heeft. En daar geeft zo’n meisje ook echt iets voor terug. Met volle inzet geeft ze zichzelf met haar vurige lijf. Ze zijn de vleesgeworden mannendroom. Maar vergis je niet, als je haar niet tevreden kan houden in materieel opzicht, dan keert ze zich net zo snel van je af als hoe ze je heeft ingepalmd.

Voorbeeldje: ze heeft een auto nodig en is in een geile bui

Na al haar luxe uitstapjes met goed gevulde  zakenlui wil ze nu wel eens iets anders. Ze heeft een auto nodig en ze kan natuurlijk een mooi exemplaar via haar sugardaddies weten te bemachtigen, maar vandaag is ze in een geile bui en gooit ze het over een andere boeg. Ze zoekt een garagebedrijf op in een achterbuurt. Het gaat haar niet eens zozeer om de auto maar eerder om het spel. Hier vindt ze geen mannen in pak. Geen stijlvolle heren die haar als een trofee behandelen. Bij dit garagebedrijf vindt ze kerels die een biertje lusten en die stinken van het zweet na een dag hard werken in de zon. Ze wil gebruikt worden door beesten van kerels die haar niet zien als een prinses, maar als een lustobject, een slet, een hoer. En het gaat precies zoals ze het in haar hoofd heeft, want als zij advies vraagt over de auto’s, pakt 1 van de ruige mannen haar gelijk bij haar kont. Ze beseft dat ze geramd zit. ‘Ik ben helemaal van jullie, maar dan wil ik de auto gratis, en er nog een radio bij ook.’


Ze hoeven er geen twee keer over na te denken

De mannen hoeven er niet lang over na te denken. Ze willen dit prachtige, stijlvol sexy aangeklede klasse-sletje aan hun lul rijgen. Diep doorneuken en de andere werknemers ook over haar heen laten gaan. Die kut moet er maar wat voor over hebben om straks met een gratis auto aan de haal te kunnen gaan. Ze zullen haar gebruiken totdat ze allemaal totaal zijn bevredigd. Dan pas kan ze de sleutel krijgen.

Plan geslaagd

Ze laat zich volledig gebruiken en geniet van de ruigheid van deze kerels. Geen gepolijst randje zit er aan. Puur, eerlijk, vies. precies waar ze nu zin in heeft. Er blijven lullen in haar tekeer gaan en de ene na de andere pik perst zich tussen haar lippen om door haar vochtige warme mond gepijpt te worden. Het plan is geslaagd. Haar verleidingskunsten laten haar werkelijk nooit in de steek. Ze vergeet de tijd en wil alleen maar voelen. Denkend aan het contrast tussen deze stinkende woestelingen en de oesters en champagne die vanavond op haar staan te wachten in ruil voor een intieme nacht met één van haar rijke minnaars, voelt zij het zaad van mannen op zich neerkletteren. Ze heeft haar taak zo te voelen met glans volbracht. Tijd om de sleutels van de auto aan te pakken en weg te rijden. Weg van deze plek. Terug naar het hotel waar zij straks haar chique rendez-vous verwacht.

Have your say!

7 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.