Are you serious? Weer een stropdas? #Vaderdag

Are you serious? Weer een stropdas? #Vaderdag

#Vaderdag

Altijd lastig, iets kopen voor de man die alles al heeft. Want wat hij wil hebben dat koopt hij gewoon. Om vervolgens maar te vervallen in de gruwelijke clichés van badolietjes, after shaves en de zogenaamde lekkere luchtjes. Of nee, weet je wat origineel is? Een stropdas! Dat hij al jaren met zijn bovenste overhemdknoopje los naar zijn werk gaat en de stropdassen die hij de afgelopen jaren kado heeft gekregen nog, ongebruikt, netjes op een rij in de kast heeft hangen, dat vergeten we maar even. Want voor de man die alles heeft valt niks anders te bedenken.

Kim voor #vaderdag

Zeg, kom op, het kan ook anders! Als jij een volwassen man of vrouw bent dan gun je je ouwe toch zeker een pleziertje? Goedkoop, origineel en persoonlijk. Kim wenst hem in hoogsteigen persoon een fijne dag toe. En 1 kus van Kim zegt meer dan 1000 stropdassen, daar kun je donder op zeggen.

VideovanKim.nl

Maak nu dat instant vaderdag kado aan waar hij wél blij mee gaat zijn! In elk geval tovert Kim een big smile op zijn gezicht en dat is is heel wat anders dan de fake dankbaarheid die hij tentoonspreidt als hij de volgende stropdas openmaakt….

Maak nu zijn persoonlijke kado aan op VIDEOVANKIM.NL

Have your say!

4 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.