De dagelijkse bezigheden van Mila daVinci

Volg Mila daVinci met haar dagelijkse bezigheden. Nieuw op het blog van Kim Holland!

mila davinci

Alowhaaa trouwe Kim Holland kijkers..

Ik zal vanaf nu iedere maand een kleine update geven van de bezigheden en het dagelijks leven! Dus hierbij mijn eerste blogje..

Zoals sommigen wellicht nog weten heb ik vorige jaar wat pornofilms bij Kim Holland gemaakt. Kort hierna had ik al mijn werkzaamheden gestaakt maar waarom? Vond ik het niet leuk? Nee zeker niet, er groeide een klein meisje in m’n buik waar ik me op wou richten. Inmiddels is deze kleine dame 7 maandjes oud en ben ik sinds 2 maanden weer aan het werk 🙂

Vaak krijg ik hierop dan direct de vraag; “We zien geen films meer voorbij komen… Wat doe je nu momenteel?” Ik ben vooral druk met webcammen en heb sinds kort mijn eigen online erotiekwinkel. Hier zal mijn eerste blog dus ook over gaan.

Ik was tijdelijk gestopt in verband met mijn zwangerschap

webcam mila davinci

Webcammen met Mila daVinci

5 dagen per week ben ik op mijn webcam te vinden. Voornamelijk in de avond na 22 uur maar zo nu en dan ook overdag… Dus stoute mannen en vrouwen, onder werktijd kun je ook lekker genieten hoor hihi 🙂

Wil je niet ernaast grijpen? Dan kun je ook altijd een privé sessie via mijn site aanvragen. Mijn Twitter vind je hier.

Aangezien ik het webcammen echt ontzettend leuk vind, worden de shows ook uitgebreider en afwisselender.

“Wat moet ik me hierbij voorstellen?” Ja, ik voel de gedachtes van je hoor haha, zo nu en dan zal ik een duo show geven, maar met wie is altijd de vraag! Ik kan je wel verklappen de eerst volgende duoshow is met een man.

Ik ben namelijk nog opzoek naar een leuke webcamdame voor een geile hete lesbische show. Dus ben jij die geile dame die dit leest, en heb ik je interesse gewekt? Stuur me hier een berichtje!

webshop mila davinci

Extreme Pleasure Toys (by Mila daVinci)

50 shades of grey in huis halen?? In samenwerking met Kinkylife.com heb ik een ontzettende leuke webwinkel geopend. Een webwinkel waar je vooral BDSM en fetisj artikelen kunt bestellen, maar ook super sexy kleding, toys, condooms en glijmiddel. We werken met een puntensysteem waarmee je voor leuke kortingen kunt sparen, en ook niet geheel onbelangrijk; uitgebreide betaalmogelijkheden & discrete verzending!

Neem eens een kijkje in mijn webshop.

Dit was dan mijn eerste blogje van deze maand! Laat je me weten wat je ervan vond? En laat ook gelijk even weten wat je van de website vind?

Op en aanmerkingen zijn altijd welkom!!! Vergeet ook niet even een like te geven op mijn Kinkylife.com profiel en me toe te voegen.

xoxo Mila

Have your say!

7 1

1 Comment

  1. Super leuk blogje Mila!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.