Oeps! Dikke boete voor seks op het strand

Wat er gebeurt na Sex On The Beach...

Oeps! Dikke boete voor seks op het strand

Het heerlijke weer is doorgebroken en dat vraagt om 1 ding; vooral veel genieten. Geniet van het strand, de zon en the good life.

> Check hier het foto album vol prachtige beach meiden!

Je bent een paar dagen weg naar een buitenland je ligt met je partner op het strand en besluit samen om een cocktail te pakken, heerlijk!

Van ’t een komt ’t ander… en voor je het weet krijg je ineens zin in seks. Je wil elkaar aanvliegen, badpak kapot scheuren, borsten vastgrijpen, pik stevig masseren, wat dan ook. Je wil het allemaal en je wil het nu!

Seks op het strand

Met Cisca (32 jaar uit Nijmegen) hebben we eerder een film gemaakt op het strand. Bloedgeil want er kwamen de hele tijd mensen langs hihi.

Ze doe tevens uit de doeken dat ze graag naakt zont, buitenseks-avontuurtjes beleeft en op dit moment in te zijn voor een pik in haar geile kontje ?

Kijk hier de buitenseks strand film met Cisca!

Boete voor seks op het strand

Afhankelijk van de locatie van je verblijf kan dit best een dure grap worden. Een vakantiehuizen zoekmachine heeft een overzichtje voor je gemaakt. Vooral zodat je weet waar je wèl los kan gaan.

seks op het strand boete

Have your say!

0 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.