Goede voornemens tip 1: Flirt er lekker op los!

flirt

Allereerst wens ik je een gezond, goed en sexy 2017 toe. Dat al je geile dromen maar uit mogen komen en flirt er vooral lekker op los!

Een nieuw jaar, dat betekent dat er weer een nieuwjaarsfeest wordt georganiseerd en ook het moment waarop iedereen weer met de goede voornemens komt. Dit is deel 1 van de 3 blogjes met tips voor 2017.

Als jij dit nieuwe jaar een leuke date wil scoren lees deze tips dan goed door kanjer.

flirt kriebels

Kriebels

Wikipedia vertelt je dat flirten een vorm van communicatie is tussen mensen waarin met sensualiteit wordt gespeeld of seksuele interesse wordt getoond.
Voor mij geldt dat flirten je een heerlijk gevoel geeft. Dat jij bijzonder bent en dat iemand om je geeft.

Wanneer je met iemand anders wil flirten, bedenk dan wat voor gevoel het jou geeft en verplaats je in een ander. Een goede flirt zorgt voor kriebels in je buik.

Het lichaam speelt een dominerende rol bij het flirten. Niet voor niks zeggen we dat ons hartje sneller klopt en dat we vlinders in onze buik krijgen. Hormonen en neurotransmitters zetten ons in vuur en vlam als we verliefd zijn, en lichaamstaal blijkt doorslaggevend bij het versieren van je nieuwe grote liefde.

Wat, waar en hoe?

Het wat en waar hebben we snel beantwoord. Op dit sociale netwerk kun je eindeloos flirten met de leukste jongens en meiden van Nederland.

Het hoe is meer op gevoel. Belangrijke onderdelen van flirten zijn humor, plagen en uitdagen. Hieronder een aantal voorbeelden:

Zij: Oh je bent advocaat? Aaah zo iemand die in de grote stad graag criminelen op straat houdt, leuk is dat!

Een mooie zin terug zou dan kunnen zijn;

Hij: Dat kun jij niet weten want volgens mij kom jij uit zo’n klein boerendorpje… Je bent echt zo’n schattig boerinnetje…

Beide reacties zijn uitdagend, plagend en flirterig. Snap je wat ik bedoel?

De zevende hemel!

Als je iemand aantrekkelijk en leuk vindt, stuurt het limbisch systeem de aanmaak van het stofje – moeilijk woord – fenylethylamine (PEA) aan. Dit stofje heeft op ons ongeveer hetzelfde effect als amfetamines, die je ook in als werkzame stof bijvoorbeeld speed aantreft. Je voelt je dus niet alleen in de zevende hemel, je bent ook daadwerkelijk ‘high’.

Nu de hamvraag; waar vind je die leuke jongens en meiden? Dat is simpel 🙂
Natuurlijk op het sociale platform Kinkylife.com!

En… Wat zijn jouw goede voornemens voor 2017? Reageer hieronder!

Have your say!

3 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.