De wondere wereld van webcammeisjes [+ Webcam welkomstdeal]

Camera check, microfoon check.... en de webcammeisjes zijn LIVE! ??‍♀️

webcammeisjes

De wondere wereld van de webcam is voor vele nog onbekend. We weten allemaal hoe zo’n ding werkt, maar chatten met een webcammeisje is soms nog een beetje eng.

Een paar dingen die we je graag willen vertellen over de webcamwereld.
Wil je niet lezen maar gelijk cammen met korting? Klik dan hier.

Ben je een meisje/vrouw en wil je zelf webcammen, klik dan hier om je aan te melden.

Je naam
Het is niet erg als je niet je echte naam geeft, het webcam meisje snapt heel goed dat je anoniem wilt blijven.

Jouw webcam
Als zij haar webcam aanzet, hoef jij dat niet persé te doen. Je mag ook anoniem blijven.

Het gesprek
Hou het gesprek informeel en geef in het begin niet teveel van jezelf weg, maar ben vooral niet bang om de vragen die je hebt, aan het meisje te stellen.
De meisjes vinden het ook leuk om een band met je op te bouwen.

De betaling
Het chatten met een webcam meisje kost geld en dat is omdat ze daar geld aan verdiend waarin ze in haar levensonderhoud kan voorzien. Je helpt haar dus gelijk een stukje op weg!

Dat is ook een van de redenen waarom sommige mannen een 1-op-1 gesprek met een meisje hebben. Hierin hebben ze even alle tijd voor zichzelf en hoeven ze haar tijd niet te delen met anderen.

De meisjes en vrouwen
Er zitten verschillende meisjes en vrouwen op het KimHollandLive.com webcamplatform. Sommige meisjes zijn net 18 jaar en er zitten ook een hoop MILF’s en nog rijpere vrouwen op. De een heeft grote borsten, de ander is petite, maar je vind ook meisjes die slank of volslank (bijna BBW) zijn.

Belangrijk is dat je vooral de vrouw of het meisje vindt, waarmee je een ‘klik’ hebt.

Bellen of een bundel
Je kan met een meisje chatten door te bellen naar 0906-0114 of door een creditbundeltje te kopen. Koop eerst een bundeltje zodat je het kan uitproberen. Voor dit bundeltje hebben we nu een speciale actie van 50 cent voor 10 minuten webcammen. Dat is zeer genereus gebaar als zeggen we het zelf 🙂

Traceerbaar
Vind je het niet prettig dat anderen kunnen zien dat je met een meisje webcamt, gooi dan je browsergeschiedenis weg nadat je hebt gewebcamd.

10 minuten webcammen voor maar 50 cent

Dit is een actie dat alleen voor beginnende webcammers geldt. Maak een account aan op KimHollandLive.com en kies voor de 50 cent actie.

Klik op deze link om deze actie te genieten

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.