Hoe maak je van je vrouw een thuisfontein?

Hoe maak je van je vrouw een thuisfontein?

Hoe maak je van je vrouw een thuisfontein?

We zijn vandaag op de Fanbang van hete Hollandse pornoster Daphne Laat. Er zijn. niet alleen mannen maar ook vrouwen op af gekomen. Leuk. De mannen zijn best zenuwachtig en het lijkt Daphne dan ook een goed idee om ze wat in de stemming te brengen met een demonstratie van haar sterkste kant: squirten… Wat bedoeld was als opwarmertje wekt zoveel interesse op bij de aanwezigen, dat ze nu eindelijk wel eens precies willen weten hoe ze dat moeten doen. Hoe maak je van je vrouw of vriendin een thuisfontein?

Kijk boys, zo gaat dat

Is dat nou niet razend interessant om dat te kunnen? Op zo’n manier vingeren dat je vrouwelijke partner alles loslaat en haar kutsappen wild in het rond spuit? Okee, ga er maar eens lekker voor zitten en kijk maar naar de demonstratieve uitleg van Daphne! Nee geen saai schools lesje, maar punchy praktijk onderwijs voor de man die zijn sekspartner graag wil bewonderen als thuisfontein. Ga ervoor, mannen, want als je haar eenmaal zover hebt, dan weet ze niet van ophouden.

En uiteraard mochten haar fans de daad bij het woord voegen!

leer hoe je een vrouw kunt laten squirten

Have your say!

23 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.