Jane met haar riante rondingen houdt het niet droog

Jane met haar riante rondingen houdt het niet droog

Jane houdt van uitdagingen

Jane is een heerlijke meid met mooie rondingen en een heel geil koppie. Ze maakte onlangs bij Kim Holland haar eerste film, een 1 op 1, en wil nu wel eens iets heftigers. Ze vindt het geil om tijdens de seks een beetje gedomineerd te worden, daar wordt ze drijfnat van. Ze heeft zich vandaag een uitdaging gegeven: een double penetration.

3 Grote lullen

Jane mag dan van uitdagingen houden, als ze de enorme pikken ziet van de boys dan wordt ze toch wel even stil. Zeker als ze ze niet eens helemaal in haar mond kan nemen. ‘Wat zijn ze groot!‘ Ja inderdaad, dit moet allemaal maar net passen 😉

Eerst voorzichtig, dan hard

De mannen beginnen voorzichtig. Haar kutje voelt strak dus even de tijd geven om lekker glad te worden. Ze wordt stevig gevingerd en binnen een paar seconden komt ze luid kreunend klaar, waarbij haar kutje het direct al niet droog houdt. En dan begint het pas echt. Haar kletsnatte kutje kan die grote palen nu best aan en die gaan dan ook steeds sneller en dieper in haar tekeer. Jane geniet steeds meer en blijft klaarkomen.

Jane verslikt zich in de double penetration

Jane vindt het tijd worden voor anale seks en double penetration waarbij ze tegelijk in haar kutje en in haar kont wordt geneukt. Er komt een flinke dot glijmiddel aan te pas en voorzichtig wordt haar kontgaatje opengewerkt met eerst 1, daarna 2 vingers. Dan komt die grote lul er aan te pas. Marvin stopt hem er een stukje in, heel langzaam maar het is Jane al snel teveel van het goede. ‘Die is zooo groot’, het lukt niet… Er volgt een tweede poging nadat ze eerst nog 2 keer haar kutje heeft leeggespoten en is klaargekomen. Nu gaat die pik er wel een heel stuk dieper in. Jane kermt. Nog een stukje. Marvin begint te stoten… Maar dan moet Jane het opgeven. Ze baalt als een stekker. Die lullen zijn dan wel heel groot, maar ze vindt het niet om te lachen dat ze de uitdaging die ze zichzelf heeft gesteld, niet kan waarmaken.

Extra hard aangepakt

De mannen laten zich niet van hun stuk brengen. Met z’n drietjes domineren ze Jane en neuken haar hard terwijl haar mond ondertussen vol met pik wordt gepropt. Jane geniet er van. Zo wil ze het en ze blijft klaarkomen, af en toe wegrennend omdat zoveel orgasmen achter elkaar ervoor zorgen dat ze even moet bijkomen.

Een mondje vol

En daar ligt ze dan, achterover, te wachten op een mond vol zaad. De mannen staan om haar heen en 1 voor 1 spuiten ze al hun zaad in haar mond en over haar gezicht. Jane is zo geil dat ze er van geniet en elke druppel die ernaast gaat met haar vingers terugstopt in haar mond.

De belofte

Have your say!

22 9

1 Comment

  1. Fantastische dame

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.