Onze Meiden van Holland winnen het EK

Onze Meiden van Holland winnen het EK

Trots op onze leeuwinnen

Na het gesukkel van ons ‘Oranje’ bij de mannen, is het een verademing om de strijdlust van onze Oranje Leeuwinnen te zien. De drang om te scoren en gehakt te maken van de regenpartij wekt huizenhoog respect. En met recht! Want vandaag worden ze Europees kampioen. Denemarken is daarbij de laatste hindernis. En die gaan ze vast en zeker met succes afronden.

Scoren

De mannelijke testosteronbommen van ons Nationale elftal hebben een ontegenzeggelijke aantrekkingskracht op vrouwen. Wat is er als vrouw nu mooier dan een lekkere international aan de haak te slaan? Het is een echte vent, die respect heeft van de hele wereld, en zit daarbij ook nog eens lekker in de slappe was. Als dat nog niet erotiserend werkt….

Maar vertel eens mannen, als jullie onze Oranje Leeuwinnen over het gras zien dartelen, is jullie oog dan vooral gericht op de bal, of dwaalt je oog regelmatig af naar die ene voetbalster die er heel lekker uitziet en die jij op de voet volgt, of ze nu wel of niet aan de bal is? Werkt dat hetzelfde voor jullie als andersom bij de vrouwen, als zij zitten te glibberen bij de aanblik van Cristiano Ronaldo?

Zou jij een Oranje Leeuwin willen verschalken? Houd jij van zo’n strak afgetrainde meid? Wil jij er eentje scoren? Of val je meer voor een vrouw die fysiek wat zachter is?

Hollandse meiden

Vanavond zitten we allemaal te juichen voor Oranje. Onze Hollandse kanjers waar we allemaal trots op zijn. Onze Europese kampioenen. En daarna, als je hebt genoten van die afgetrainde, zwetende dames die uiteindelijk in een emotionele ontlading de Cup hoog houden en aan ons tonen, dan wordt het tijd om de spanning van de match van je af te te laten glijden. En wat is er dan lekkerder dan Hollandse meiden eens stevig te zien scoren in bed. Met een man, met een vrouw, of misschien wel met een hele groep? Nee, dit zijn dan misschien geen afgetrainde sportvrouwen, maar deze meiden zitten wel in de erotische eredivisie. En dat is ook niet niks. En dat kan zelfs helemaal gratis.

Neem nu een vrijblijvend, GRATIS proefweek op KimHolland.TV en geniet van de lekkerste Hollandse meiden in ongeremde actie. Ja, die kunnen ook een stevig potje ballen….

 

 

Have your say!

5 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.