Oldskool: Kim Holland en Sylvia in de seksbios

Oldskool: Kim Holland en Sylvia in de seksbios

Kim Holland zelf in actie

Tijd om eens terug te gaan in de tijd. Toen videobeelden nog niet zo scherp waren, maar toen Kim zelf heel actief was in films. We gaan naar Den Haag, de Hoefkade om precies te zijn. Naar 1 van de oudste seksshops van Nederland, schuin tegenover 1 van de toen bestaande hoerenstraatjes van Den Haag. Kim helpt een avondje mee in de shop. Er komt een vrouw binnen die duidelijk in een geile bui is. Kim kan het niet laten om haar te verleiden tot wat lesbische interactie. Geil.

De seksbioscoop

Het is een oldskool seksshop met een klein zaaltje dat seksbioscoop wordt genoemd. Er staan harde houten stoelen. Niet echt uitnodigend voor een man om te gaan zitten rukken tegenover een oud tv toestel. Nee, geen beamer op een groot scherm. Het was behelpen in die tijd. Internet was er nog niet. Als je als man je fantasie eens wilde bekijken op film en daarbij aan je gerief wilde komen, dan moest je de deur uit. Het had wel iets. De groezeligheid, de buurt. En dan in een achterafzaaltje naast andere mannen je pik uit je broek halen en jezelf naar een hoogtepunt toewerken. Terwijl in de shop zelf Kim en de vrouwelijke klant samen bezig zijn op de toonbank. Ze hadden eens moeten weten.

En dan gebeurt het

De vrouw die door Kim nog erger is opgewarmd dan toen ze de shop binnenkwam houdt het niet meer. Ze wil een pik voelen, en liefst meer als die voorhanden zijn. Ze gaat de seksbios binnen, ongeacht hoe de mannen eruit zien wil ze neuken. Ze gaat voor de actie en binnen de kortste keren is zij verwikkeld in een heftige neukpartij. 

Kim mengt zich in de seks

Kim kan het niet laten. Seksbeest als ze is komt zij, als de neukgeluiden doordringen tot de shop, de seksbioscoop binnen nadat zij de voordeur op slot heeft gedaan. Ze wil seks. En dan? Dan wordt het wild. Dan wordt het een gangbang en gilt Kim het uit als ze talloze malen klaarkomt. Ze neukt, pijpt en laat zien waardoor ze uiteindelijk zo bekend is geworden. Ook al zijn de beelden niet van hoge kwaliteit, dit is de basis van onze site. Waar het allemaal mee is begonnen en waarom Kim een begrip is. Kijk maar!

Have your say!

8 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.