Onverzadigbare Bibi bezoekt Mancave

Onverzadigbare Bibi bezoekt Mancave

Midden in het bos staat Casa Bordello. Van buiten een felblauwe loods, van binnen gaan we terug naar de Godfather-sferen. Een unieke mancave, gemaakt voor sexy feestjes maar voor nu onze film-honk.

Casa Bordello: stoer van de buitenkant, geil van binnen. Net als onze Bibi kunnen we wel zeggen. Kim Holland Productions kreeg een uitnodiging op deze super locatie een 18+ filmopname te doen. Dat willen we wel, maar dan wel met Bibi.

Mijn lippen over jullie pikken

Bibi is een van jullie nieuwe favorieten meiden geworden. Een super lichaam, stoer uiterlijk, bloedmooi en supergeil. Haar specialiteit? Pijpen!! Haar voorkeur? Het liefst een trio zodat ze van alle kanten gepakt kan worden. In de cave maakt Bibi zich klaar voor haar verrassing: een super geil trio met Vinnie en Martin! De mannen ontmoeten Bibi en ze zijn meteen “aan”. Binnen de kortste keren heeft ze een pik tussen beide lippen, super geil!

Spuitend en squirtend

Volgens mij kan het hele bos meegenieten van de geile geluiden die uit de cave komen. Keihard nemen de mannen haar en Bibi blijkt onverzadigbaar geil. De mannen spuiten haar helemaal onder. Om de eigenaar van Casa Bordello te bedanken voor zijn gastvrijheid, komt Bibi squirtend klaar op zijn foto. Op zijn flatscreen staat voor eeuwig deze film aan en ook wij kunnen online nog lang nagenieten van dit geile harde spektakel.

Kijk en geil je met me mee? Super lekker!

 

Have your say!

5 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.