Onderzoek: We denken aan seks als we in de file staan

Je kijkt naar het saaie dashboard voor je neus en langzaam dwalen je gedachten af...

seksgedachten

Wat zijn mensen aan het doet terwijl ze in de file staan? Zitten ze in gedachten? Waar denken ze dan aan? Ben je daar ook niet benieuwd naar?

De één speelt wat met zijn mobiele telefoon, de ander is haar make-up nog even aan het bijwerken.

Elke dag staat er in Nederland een paar honderd kilometer file, men gaat massaal de weg op. Als de radio even niet interessant is zakken we weg in gedachten.

Voor een Engelse autoverzekeraar is onderzocht waar automobilisten aan denken tijdens het autorijden en wat blijkt; 20% van de bestuurders denken voortdurend aan seks, sixpacks en grote tieten.

Seks gedachten in de file

Het zijn niet alleen mannen die aan sex of een stiekeme geile date zitten te denken, nee ook vrouwen horen tot die 20%.

De andere 35% denkt aan de beslommeringen op het werk en de overige 45% heeft zijn gedachten gewijd aan het gezin en naaste familie.

Wat natuurlijk ook kan is dat je 20% aan seks denkt en daarnaast 35% aan die geile collega op het werk en daarnaast 45% aan je kinky vrouw. Sommige mensen zijn nu graag altijd met seks bezig, zoals dit Limburgse stelletje.

Have your say!

1 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.