Slanke dennen aan de kant

Slanke dennen aan de kant

Slanke dennen aan de kant

Het is natuurlijk een fabeltje dat mannen alleen maar kicken op vrouwen met de zogezegd ‘ideale maten’. Kijken we door de eeuwen heen dan is het schoonheidsideaal constant aan veranderingen onderhevig geweest. In de tijd van schilder Rubens moesten de vrouwen rondingen hebben, en was wat extra vlees helemaal het einde. Misschien had dat te maken met het feit dat de ‘arme klasse’ destijds mager tot dun was en het dus een teken van luxe was als een vrouw wat steviger was.
Maar ook tegenwoordig is het niet zo dat mannen zich laten leiden door algemene schoonheidsidealen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur. En vandaag moeten de slanke dennetjes maar eens even aan de kant. Want hier is Elina! Een vrouw. Geen meisje. Nee. Met flinke tieten, klein buikje, maar o zo’n geile kop.

Elina wil ruig bereden worden

Een stevige vrouw die ruig wil worden bereden. Dat voelt goed. Je hebt als man dan echt iets vast, en je weet dat ze tegen een stootje kan. Een tenger poppetje kan net zo goed dol zijn op een stevige aanpak, maar mannen genoeg die denken dat ze te kwetsbaar is om het daadwerkelijk te doen. Bij Elina is dat andere koek. Die straalt uit dat ze best haar mannetje staat in de seks, en daar hoef je zeker niet voorzichtig mee om te springen.

BEKIJK NU DE RUIGE SEX

Have your say!

10 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.