Tantra seks: kap toch eens met die vluggertjes

Tantra seks: kap toch eens met die vluggertjes

Tantra Seks: neem de tijd

We leven jachtige levens. Altijd haast. Is het niet voor het werk, dan is het wel in ons privéleven. De boodschappen moeten gedaan worden, de kinderen moeten naar de sportclub, het eten moet worden gemaakt, en als er dan eindelijk rust is in huis, dan plof je op de bank voor de tv om je passief te laten vermaken. En als het dan tijd is om naar bed te gaan denk je opeens: o ja, laten we snel nog even seks hebben. En gedachtenloos ga je een momentje los totdat beiden, of misschien niet eens allebei, zijn klaargekomen. En dan snel de slaap zien te vatten want morgen is het vroeg dag.

Maar het kan ook anders. Seks zou eigenlijk niet de sluitpost moeten zijn van alles wat je op een dag moet doen. Volgens de Tantra-leer, Oosters uiteraard, kan het allemaal veel liefdevoller. Maar dan moet je er wel de tijd voor nemen. Ze zeggen dat je relatie er door verbetert omdat je je meer verbonden gaat voelen. Je gaat helemaal in elkaar op. Het gaat niet meer om de daad zelf, maar om pure intimiteit. Elkaar op en top verwennen. En ja: je kan tot geweldige orgasmes komen. Ook niet onbelangrijk.

Genieten van het verlangen

Bij Tantra seks draait het niet om de seks alleen. Het gaat er niet direct om om alleen maar je behoefte te bevredigen. Het draait vooral om de fijne weg ernaartoe. De opbouw. Het verlangen naar elkaar, de sensualiteit en de seksuele energie die je bij elkaar overbrengt. Tantra zegt dat seksuele energie onze levenskracht is. Onze levensenergie. Als een man klaarkomt dan verliest hij zijn seksuele energie. Het is bij Tantra dan ook de bedoeling te genieten van het verlangen om klaar te komen. Maar het zo lang mogelijk uit te stellen. Zo kan een Tantra vrijpartij wel een hele nacht duren…. Kortom: besteed eens net zoveel tijd aan elkaar als aan je social media 😉

Het is eens iets anders

Tantra seks is niet voor elke dag. Daarvoor moet je de tijd nemen en die is er gewoon niet altijd. Maar als je in een monogame relatie zit is dit misschien wel dé manier om het samen fijn te houden tussen de lakens en niet te vervallen in alleen maar het bevredigen van de eigen behoefte.

Voorbeeldje

Kijk hier om meer over Tantra seks te weten te komen:

Bekijk nu deze film en kijk naar intens genot

Have your say!

2 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.