Omdat we dol zijn op een happy end

Omdat we dol zijn op een happy end

Bij een goede massage wordt je lul niet vergeten

Een massage is heerlijk ontspannend. Maar als er zo’n lekker ding de hele tijd met je lijf bezig is en soms angstig dicht bij je pik komt met haar ge-oliede handen, dan voelt het toch een beetje als een kater als je naar buiten stapt zonder dat je belangrijkste ‘onderdeel’ aandacht heeft gehad. Gelukkig zijn er masseuses die net zo makkelijk een stap (of sprong) verder gaan. Kijk maar!

Erotische massages

Wil je meer dan alleen een ontspannende massage? Ga dan naar een erotische massagesalon. Eerst word je heerlijk ontspannen gemaakt en langzaam gaan de handen van de masseuse je lul invetten. En omdat ze heel goed weten wat ze met hun handen moeten doen, kun je ervan uitgaan dat je stijve staaf alle aandacht krijgt die hij verdient. De masseuse waar wij binnenstapten gaat nog een stap verder. Zij neemt je na die geile opwarming mee naar boven, waar ze helemaal met je losgaat. Super geil. En ze doet dat niet zomaar, nee, ze geeft zich 100%.

Kijk toch eens hoe geil!

Have your say!

4 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.