100% Kinky met mysterieuze Meesteres Alice

100% Kinky met mysterieuze Meesteres Alice

Mysterieuze Meesteres Alice

Meesteres Alice hebben we nu al een aantal keren op de Kim Holland site voorbij zien komen. Ze zorgt voor een extra kinky sausje over het filmaanbod. Ze ziet er prachtig uit met haar strakke latex outfits, en geloof me: ze is prachtig, ook al blijft haar gezicht een mysterie. Verpakt in een latex masker neemt zij de onverbiddelijke leiding over de shoot. En haar Russische accent maakt het alleen maar geiler. Meer weten we niet over haar, maar ze geeft elke film net dat beetje meer. Kinkyer en specialer. Vandaar dat we haar vandaag eens extra in the picture zetten.

Geen pure SM maar kinky sex

Hoewel Meesteres Alice ook haar ‘mannetje’ staat in pure SM, kiest ze er op onze site voor om de nadruk te leggen op kinky seks. Want niet iedereen zit te wachten op gezweep en allerlei pijnlijke rituelen. Maar ook dan zijn er heel veel mogelijkheden, want er zijn genoeg attributen die de seks extra geil maken. En Alice weet elke tegenspeelster en tegenspeler in haar ban te brengen. Vandaar dat haar films zo intens en interessant zijn. Ja, we zijn er blij mee, en we zijn benieuwd of jij dat ook bent, dus drop een commentaar zou ik zeggen!

De nieuwste film met kinky amateur Larissa

Larissa leeft voor de seks, en zij neemt dan ook graag de uitdaging van Meesteres Alice aan om zich eens door haar onder handen te laten nemen. Behalve Alice is ook stuk Darrell Deeps van de partij, want de voorbindlul van Meesteres Alice mag dan met nog zo veel flair door haar worden bediend, uiteindelijk moet er wel een echte mannenlul aan te pas komen. Kinkyer gaat het niet worden op de Kim Holland site en Alice hopen we voor nog veel opnamen te kunnen strikken.

Bekijk de films van Alice:

https://www.kimholland.nl/amateur-larissa-geneukt-door-man-en-meesteres-6057.html

https://www.kimholland.nl/super-kinky-amateur-larissa-seks-is-mijn-leven-deel-1-6054.html

https://www.kimholland.nl/cindy-anaal-gebruikt-bij-meesteres-alice-6027.html

https://www.kimholland.nl/jonge-debutante-cindy-overgeleverd-aan-meesteres-alice-deel-1-6021.html

https://www.kimholland.nl/specialiteit-van-latex-meesteres-alice-fistfuck-bondage-5958.html

 

 

 

Have your say!

1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.