Extreme Anale Penetraties

Extreme Anale Penetraties

Extreme Anale Penetraties

We zijn op de Kim Holland site doorgaans voor de gewone seks, zoals de meeste mensen die beleven. Leuke amateurs in geile actie, spannende nieuwkomers en vrouwen met ervaring. Af en toe maken we een uitstapje naar kinky, maar ook dat blijft altijd best binnen de perken van wat ‘normaal’ is. Vandaag dwalen we daar eens een beetje van af. Meesteres Noir heeft namelijk een prachtige nieuwe slavin gevonden die totaal anaal gefixeerd is. Vandaar deze bizarre opname met Extreme Anale penetraties.

Wijd, wijder, wijdst

Noir’s prachtige blonde slavin heeft dit niet eerder in een SM sessie ondergaan. Wel is ze dol op anale spelletjes, maar vandaag is de vraag hoe wijd ze kan worden open geboord. Noir heeft daar zo haar methodes voor, en het juiste gereedschap om een kontgaatje wijder dan wijd te krijgen. Zo wijd dat ze er met 2 handen in kan en er enorme objecten in kan laten verdwijnen.

Genot

Als we niet hadden kunnen zien dat de mooie slavin er ook nog eens enorm van genoot, dan hadden we deze film niet geplaatst. Het is immers niet iets dat voor elke kijker geschikt is. Je moet best wat aankunnen op porno-gebied. Maar als je, hoe heftig en bizar de activiteiten ook zijn, kunt zien dat deze slavin er op kickt en met al haar zintuigen aan het genieten is, dan is het gewoon genieten en verbazen. Ja, er zijn fascinaties op elk gebied en ieder mens is anders. Zolang er wordt genoten is eigenlijk alles prima, en mogen we als kijker kicken op dit ontzettend geile kinky spel.

 

 

 

 

 

 

Have your say!

6 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.