Abigail get les-bi!!

Abigail get les-bi!!

Het is natuurlijk altijd een privilege om aanwezig te zijn bij een filmopname. Uniek om de sfeer mee te maken op de locatie, de ontmoetingen en zelfs vaak eerste kennismakingen tussen de modellen, vlak voor ze zich open en bloot ‘geven’ aan elkaar.

Bruut dubbel debuut!

De eerste keer seks met iemand is altijd spannend, laat staan met camera erbij en net na je kennismaking. Daar doen we nog een schepje bovenop met deze film van Abigail, Chayenne en haar vriendje. Abigail heeft 1 natte geile droom die vandaag voor haar zal uitkomen: voor onze camera seks met een vrouw! Het is prachtig weer en de uitnodiging van Abigail neemt Chayenne maar al te graag aan! En ze neemt haar vriendje, niet zonder reden, mee…

Vriendje kijkt nu nog toe…

Gewoon WEER geil!

Eerlijk is eerlijk, deze film staat hoog in de top van mijn favoriete films op KimHolland.nl. Twee meiden die helemaal voor elkaar gaan. Super geile lesbische actie, een dubbele dildo die in beide kutjes gaat, terwijl ze samen het tempo bepalen…Super geil glijden hun tongen over elkaars mond om vervolgens naar hun andere lippen af te zakken. De passie en lust spat er vanaf. Na live aanwezig te zijn geweest bij deze shoot, heb ik nu ook thuis het resultaat op film teruggekeken. Direct is die geilheid weer terug. Ik heb het niet droog gehouden bij deze opname, daarna ook niet, even later thuis ook niet…En ik weet zeker dat deze beelden jou niet koud zullen laten.

Abigail & Chayenne lesbisch debuut

Dit kan jij live meemaken

Wat jij nu op de film gaat zien, ga jij straks op 2 juni ook live zien, als je tenminste een kaartje hebt voor het feest Krijg Nou Tieten! De meiden hebben nog lang niet genoeg van elkaar gesnoept en gaan dat live op het feest doen, en jij mag van dichtbij toekijken. Fuckkkkkking geil!

 

En er is meer…

Over toekijken gesproken. De vriend van Chayenne heeft al die tijd op een stoel, net als ik, meegekeken naar het lesbische spektakel. Hij, die super geluksvogel, krijgt van de meiden een uitnodiging (of eigenlijk meer opdracht) om mee te doen.  Kijk eens hoe hij zijn pik diep in die natte kutjes doet… wat een uitzicht! GEIL!!!!

Hoppa, geniet mee van dit dubbel debuut met onze kanjers! Kijk en geil maar lekker met me mee. Hmmmm

geil natuurgeweld

 

 

Have your say!

8 1

2 Comments

  1. Lesbian wrijven kut op kut mmm zin om er bij te likkeh en te rukkeh met mijn23cm pik

    Reply
  2. Wat een geluksvogel, ik zou graag Abigail een goede beurt willen geven.
    Ik word echt geil van haar mooie lichaam.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.