Betrapt tijdens vreemdgaan

Betrapt tijdens vreemdgaan

Vreemdgaan

Het is van alle tijden. Mannen en vrouwen die erop los neuken buiten hun relatie. En er niks over vertellen. Omdat ze tekort komen, of gewoon meer afwisseling willen. Het is niet goed te praten en zeker weten dat er heel wat mannen en vrouwen met een permanent schuldgevoel rondlopen en toch hun buitenechtelijke avontuurtjes voortzetten. Sommigen laten daar vervolgens hun relatie niet onder lijden. Die kunnen dat perfect scheiden. Voelen zich tevredener en daardoor relaxter. Anderen kunnen dat minder goed en het resultaat is dan meestal dat de relatie eronder lijdt, afglijdt en uiteindelijk uit elkaar spat.

Het geheim

Daar zit je dan. Je hebt overspel gepleegd. Aan de ene kant voelde het fijn, maar nu zit je met je vrouw of vriendin op de bank en knaagt dat schuldgevoel. Of je vindt het terecht omdat zij je niet kan geven wat je verlangt. Maar hoe het ook zij, er is een gevaarlijk geheim dat nooit uit mag komen. Daar moet je mee om kunnen gaan. Kun je je partner nog recht in de ogen kijken?

De film

Elise van Vlaanderen, die ons al heeft getrakteerd op speciale films, besloot om deze situatie van ‘de Hotwife’, de ‘argeloze partner’, de ‘secret lover’, de ‘confrontatie’ en de ‘bevrijdende seks’ eens in beeld te brengen. De vertrekkende partner, de seks met de groot geschapen lover, de paniek als de partner tijdens de daad thuiskomt, de huichelarij van zijn vriendin, de confrontatie met de lover, en de onvoorspelbare afloop….

BEKIJK NU DE FILM!

Ook deze film te bekijken in je GRATIS proefabonnement

Ja het kan nog steeds! Deze film gratis bekijken als je nu een vrijblijvend proefabonnement afsluit op KimHolland.TV. Pak die kans en geniet van de nieuwste Kim Holland films!

 

Meer speciale en extra geile films van Elise van Vlaanderen zien?

https://www.kimholland.nl/strafwerk-4995.html
https://www.kimholland.nl/elise-van-vlaanderens-nieuwste-film-kates-blackroom-experience-5226.html
https://www.kimholland.nl/elise-van-vlaanderens-eyes-wide-open-de-film-5070.html
https://www.kimholland.nl/elise-van-vlaanderens-eyes-wide-open-part-2-5076.html
https://www.kimholland.nl/webonly-latexmeisje-redslet-5505.html

Have your say!

2 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.