Chica (19) valt op mannen tussen de 40 en 50

Chica (19) valt op mannen tussen de 40 en 50

Oudere mannen

Chica is pas 19 maar valt op veel oudere mannen. Echte mannen. Die macht over haar kunnen hebben, in plaats van jonkies die zelf nog onzeker zijn over hun bedprestaties. Ze wil in de seks de overmacht voelen van iemand met veel ervaring. Een man die power heeft.

Vrouwen kiezen vaak een oudere man

Hoewel het in veel situaties taboe is en vaak tot hele nare situaties binnen de familie en kennissenkring van de vrouw leidt, kiezen nog altijd veel vrouwen voor een oudere man. Ze worden daardoor soms raar aangekeken. Leefstijdverschil van een jaar of 5 is heel geaccepteerd, maar er zijn vrouwen die kiezen voor een man wiens dochter ze hadden kunnen zijn. En toch is aangetoond dat deze relaties niet vaker stranden dan relaties zonder dat opmerkelijke leeftijdsverschil. Reden is dat er in dergelijke relaties meestal minder spanningen zijn op financiëel gebied en de vrouw zich over het algemeen relaxter kan voelen. Overigens is bewezen dat mannen met een veel jongere vrouw langer leven. Zonder meer een aanrader dus, ten minste als je een man bent.

Chica in actie meemaken? Meedoen?

Wil jij Chica en actie zien, of zelf eens met haar voor de camera verschijnen? Meld je dan nu aan als model en wie weet lig jij binnenkort met haar te rollebollen. Maar je weet het: onder de veertig hoef je niet te reageren.

Bekijk deze geile film nu!

Have your say!

6 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.