Blind Geneukt! Kennismaken na afloop

Blind Geneukt! Kennismaken na afloop

Blind Geneukt!

Het was de meest succesvolle serie op KimHolland.nl in 2019 en dat vraagt uiteraard om een vervolg. Sommigen van jullie hebben er waarschijnlijk al naar uitgekeken want als we érgens de vraag over hebben gehad wanneer er een nieuwe aflevering van kwam, dan was het wel over Blind Geneukt. Elise kreeg het idee naar aanleiding van de tv serie Blind Getrouwd en de porno spin-off kwam ineens in beeld. Eerst waren we er lacherig over, maar toen bleek dat er best wat aanmeldingen kwamen van mensen die er graag aan mee wilden werken, besloten we de serie te gaan maken.

Waar draait het om?

Het concept is even simpel als uitdagend en spannend. Mannen en vrouwen worden op de opnamedag apart opgevangen en krijgen elkaar niet te zien. Ze kennen elkaar ook niet. Als de opname begint krijgen ze eerst een blinddoek voor en worden dan pas bij elkaar gezet. Ze weten dus absoluut niet met wie ze voor de camera sex gaan hebben. Mensen die in het dagelijks leven dus wellicht totaal niet tot elkaar aangetrokken zouden zijn, blijken opeens, als het zicht wordt weggenomen, toch heel geile sex te kunnen hebben omdat het op deze manier om heel andere zintuigen draait.

De verbazing achteraf

Het leukste moment is natuurlijk als men de blinddoek tegelijk mag afdoen en ziet met wie men net blind heeft geneukt. Soms reageert men verbaasd, soms hilarisch en soms is het van: waauuu! Maar we hebben nog nooit teleurstelling gezien. Al met al een hele originele en spannende serie.

Serie 2 begint gelijk goed

Serie 2 begint gelijk goed, met een trio. 2 Mannen, 1 meisje. Uiteraard hebben ze elkaar nog niet eerder gezien. Voor 1 jongen is het zijn debuut voor de camera en hij vindt het heel spannend om mee te maken. Het begint schattig onwennig. Beetje aftastend, maar als de geilheid er eenmaal goed inzit dan gaat de boel stevig los en gaan ze er alle drie helemaal voor. En als de sex erop zit en het meisje de laatste lul heeft schoongelikt na zijn spuitbeurt, dan gaan de maskers af.. Ga lekker kijken naar deze bloedgeile film! Meer Blind Geneukt zien? Klik hier!

Have your say!

5 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.