De Shoot: eigenlijk gewoon een gezellige en geile avond

De Shoot: eigenlijk gewoon een gezellige en geile avond

Carmen en haar vriend op bezoek in Den Haag

Het is zaterdagavond. Langzaam komen ze binnendruppelen. Acteur Marvin, Mike, de visagist, nieuwkomer Carmen en haar vriend, die aan de zijlijn de shoot zal volgen. Carmen is best een beetje zenuwachtig. Logisch. Ze heeft dan wel eens naakte fotoshoots gedaan, maar sex hebben voor de camera is toch iets anders. Een stapje verder, zeg maar. Een wijntje gaat er dan ook best in. Bij gebrek aan zoete wijn gaan er twee zakjes suiker bij de Chardonnay. ‘Nu is het lekker’, zegt ze met een glimlach. Haar vriend, die een stuk ouder is dan zij, kijkt er genoegzaam bij. Het is duidelijk dat hij trots is op zijn ‘meisje’, die straks voor zijn ogen seks gaat hebben met een andere man. Hij kan ervan genieten als zij geniet. Een mooie relatie zonder gedoe of gezeur. Wel wat vrienden verloren toen hij de relatie aanging met zijn jongere schone, maar hij houdt het erop dat dat puur met jaloezie te maken had. Carmen heeft zich intussen verkleed. Haar casual outfit heeft plaats gemaakt voor een mooi zwart jurkje, met mooie lingerie in dezelfde kleur daaronder. Zij is er zo te zien klaar voor.

‘Hoe vind je Marvin, de acteur,’ vraag ik haar. Ze vindt hem een lekker ding en is ervan overtuigd dat het gaat klikken. Ook bij is enthousiast over zijn tegenspeelster, die een mooie glamour-touch heeft gekregen van Mike, de visagist, die tevens een kei blijkt te zijn in het brengen van een gezellige sfeer. Het is leuk. Een wijntje is toch altijd goed om de boel tot rust te brengen en de zin in sex een boost te geven.

De camera gaat aan

Carmen zit voor de camera. Ze stelt zich voor en vertelt met passie over haar werk in een kledingwinkel. Over haar hond. En waarom ze zich heeft aangemeld om bij Kim Holland in films te gaan spelen. Ze is openhartig en geniet van de camera.

Het interviewtje is voorbij. Even een sigaretje. Tuurlijk, we hebben geen haast. Iedereen moet zich prettig en op zijn en haar gemak voelen.
En dan is het moment daar. Marvin nestelt zich naast Carmen op de bank. Hij vraagt: ‘ben je nog nerveus?’ ‘Een beetje’, antwoordt ze. ‘Ik loods je er wel doorheen hoor’, is zijn geruststellende antwoord. En terwijl Carmen’s vriend met een brede lach op zijn gezicht aan de eettafel zit, buiten beeld, en de visagist, die eigenlijk alleen maar even kwam opmaken, toch maar besluit te blijven, beginnen Carmen en Marvin hartstochtelijk met elkaar te zoenen. En dan gaat het langzaam maar zeker verder. Terwijl haar vriend trots op haar is en geniet van haar genot. Zeker als ze luid kermend klaarkomt. Tja, je kunt het een shoot noemen, maar eigenlijk is het gewoon een gezellige, geile avond……

bekijk nu deze super geile debuutfilm

Mobiel? Klik dan hier

 

Have your say!

3 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.