Oooo, Oooo, Den Haag…..

Oooo, Oooo, Den Haag…..

Na alle media ophef rondom de natuurfilm die werd opgenomen in de rijdende Bangbus is het hoogtijd voor een beetje nieuwe spanning. Gekke Petertje ken altijd gekker en wederom zoekt hij de grens op, dit keer in zijn thuishonk Den Haag.

Haagse Tieten!!!

Denk je aan Den Haag, dan denk je al snel aan het Malieveld… Ja daar is onze Gekke Petertje al geweest met Daphne Laat. Maar Den Haag heeft meer, veel meer. Met het gebouw de Haagse Tieten is het misschien niet zo heel gek dat Petertje in het Haagse graag natuurfilms schiet. Hij neemt een stelletje mee die het er graag van nemen, en elkaar, openbaar. In een pashokje is het niet de lingerie die Leonie past. Ze stopt liever iets in haar mond.

O, o, Den Haag!

De hele film gaat er enorm gewaagd aan toe. Halfnaakt een passerende auto choqueren, in het Strijkijzer zoeken naar 18+ hoogtepuntjes, naakt op het Buitenhof, Binnenhof en flink ketsen op het strand van Scheveningen met uitzicht op de Pier. Het ken allemaal, het mag allemaal. Beleef het mee en voel de spanning van het betrapt worden! Supergeil. Leonie durft alles en gelukkig is haar tegenspeler ook niet bepaald angstig uitgevallen. En weet je wat Leonie’s grootste hobby is? Anaal!

O, o, Den Haag!!! 18+… Kèk uìt, hè

 

 

Have your say!

4 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.