Een fulltime mama kan wel een verzetje gebruiken

Een fulltime mama kan wel een verzetje gebruiken

Fulltime mama wordt MILF

Je zou het als moeder van kids bijna vergeten: je bent daarnaast ook nog VROUW. Hoe druk het leven ook is, je hebt toch zo je behoeften. Ook al worden die doorgaans ondergesneeuwd door het huishouden en alle aanverwante bezigheden en verplichtingen. En dan ben je even aan het genieten van een coffee-to-go wanneer er een paar boys in een auto komen aanrijden die jou ineens niet bekijken als mama, maar als MILF. Een totally fuckable lekker wijf van 35. In de bloei van haar leven….

Je laat je verleiden

Eigenlijk ben je zo niet. De kids zijn net naar school, je man is naar zijn werk. Seks staat thuis op een laag pitje en eerlijk gezegd denk je er de laatste tijd bijna niet eens aan, behalve als je snel op bed even je trilapparaat op je klitje zet om jezelf snel naar dat zalig ontspannende hoogtepunt op te stuwen. Het is niet eens seks want je hoofd is leeg. Je fantaseert niet, het is puur lichamelijk. Even de stress van alledag wegmasturberen. En dan komt die auto. Met die twee leuke kerels. Ondanks hun slappe smoes waarmee ze je de auto in willen lokken voel je je gevleid. Je gedachten zijn verzet. Je bent ineens een vrouw die begeerd wordt. Iets wat je lang gemist hebt. En hoewel je weet dat het eigenlijk niet kan, laat je je door je gevoel meeslepen en neem je plaats in de auto. Het gaat maar om 1 ding. Seks. En daar ben je echt eens aan toe. Een snel avontuur zonder nasleep.

Eindelijk weer eens een lustobject

Het voelt zo lekker om te zien hoe graag de mannen je willen bezitten. Ze halen hun pikken uit hun broek en je voelt hoe hard ze zijn. Ze willen je neuken. Je mond om hun lul voelen. En jij? Je vergeet even alle beslommeringen van alledag en laat je remmingen varen om eindelijk eens te exploderen van geilheid. Om er daarna weer een tijdje tegen te kunnen dat je aandacht tekort komt door je drukke leven…..

 

Have your say!

15 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.