Kletsnat kwartet met Daphne Laat

Kletsnat kwartet met Daphne Laat

Toen ik een berichtje van Daphne kreeg kon ik natuurlijk niet anders dan aan haar wens gehoor te geven: Kim, please help me. Ik ben zo botergeil en mijn slipje is doorweekt. Ik moet echt snel weer een film gaan shooten, eentje waarin ik lekker goed geneukt zal worden door, uhm, doe maar 3 mannen! Ik wil keihard klaarkomen!

Daphne is botergeil!

Het zijn niet alleen de mannen die botergeil kunnen zijn en maar niet genoeg van seks kunnen krijgen. Ook Daphne heeft het graag voor het kiezen, letterlijk en figuurlijk. Mannen of vrouwen naast elkaar op een rijtje, om ze een voor een te kunnen nemen. Vrouwen kunnen dus precies zo zijn. Speciaal voor Daphne koos ik een lekkere mix aan mannen: onze Hollandse Jason, rasta Jack en Italiaanse Marco Bellagio. Klik hier om naar de film te gaan… 

Fuck me big time!

Een voor een zijn de mannen aan de beurt om los te gaan op al het lekkers wat Daphne te bieden heeft. Puur genot dit, vol met hoogtepunten. De mannen kunnen niet van haar afblijven, en geef ze eens ongelijk. Wat een heerlijke vrouw, die Daphne. En, ze is deze keer even niet de geraffineerde pornoster. Nee, ze is nu gewoon die te gekke meid die heel veel zin heeft in seks.

Geef me je zaad!

Heerlijk om te zien hoe Daphne de mannen stuk voor stuk aan het verslinden is en zelf keihard genomen te worden. Om lullen te proeven, pikken in haar zeiknatte kut te voelen, en om de hele zooi onder te spuiten met haar hete kutsap. Echt geile seks. Daphne op haar allerbest!

Deze film MAG je niet missen

Have your say!

3 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.