Een Kim Holland film op jouw locatie?

Een Kim Holland film op jouw locatie?

Een Kim Holland film op jouw locatie?

We zijn natuurlijk altijd op zoek naar speciale locaties om onze seksfilms op te nemen. Het wordt binnenkort weer beter weer en een leuke inspirerende buitenplek levert dan mooie beelden op. Maar er is op elke afwijkende locatie wel iets te bedenken. Bij deze dus even een oproep:

Wil jij aanwezig zijn bij de opname van een seksfilm?

Heb jij een speciale locatie die wij mogen gebruiken voor de opname van een seksfilm? Dan mag jij aanwezig zijn bij de opname. Een leuke kans dus om eens van dichtbij mee te maken hoe het er aan toegaat. aan wat voor locatie denken we dan vooral? Nou, denk aan: een winkel, een manege, een boerderij, een fabriek, een mooi kantoor, een saunacomplex of privé sauna, een karakteristiek klassiek herenhuis, een ultramoderne loft of penthouse, een boot, een club of parenclub, een binnenschip. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Alles wat speciaal is, is perfect voor een mooie opname. Uiteraard mag je het van de daken schreeuwen, maar het kan ook, heel discreet, net wat jij wilt!

Meld je locatie aan

Mogen wij jouw locatie inzetten bij een filmopname?
Stuur dan een mailtje met wat foto’s aan: ruud@kimholland.nl

Have your say!

7 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.