Een mens is niet gemaakt om monogaam te zijn

Een mens is niet gemaakt om monogaam te zijn

Vrijheid en toch een relatie

Valerie (32) uit Gent en Koen (40) uit Deinze kennen elkaar al 10 jaar. Sinds kort is het een relatie geworden. Ze hebben er voor gekozen om toch ieder apart te blijven wonen. Ze zijn hun vrijheid gewend en willen die graag behouden. Samenwonen zou dat een stuk ingewikkelder maken.

Monogamie

Het is zo gebruikelijk. Kiezen voor een partner en vervolgens eeuwige trouw aan elkaar zweren. En als er dan een keer een partner een scheve schaats rijdt is het hek van de dam. Valerie staat daar helemaal anders in. Koen trouwens ook. Zij vinden dat het de partner vrij moet staan om er naast hun relatie ook andere (seks-) relaties op na moet kunnen houden. Juist dat gevoel van vrijheid geeft een mooie extra dimensie aan je relatie. Koen maakt tot op heden geen gebruik van de carte blanche die zij elkaar hebben gegeven. Valerie wel.

Een ander lichaam, een andere mindset

Maar wat maakt seks met een ander persoon zo interessant? Valerie voelt zich nog meer vrouw als zij flirt en aandacht krijgt van andere mannen. En als het een keer heel goed klikt vindt ze het heerlijk dat ze met dan gewoon haar gevoel mag volgen zonder dat het nadelig effect heeft op haar relatie. Een leven vol spanning. En zo af en toe een ander lichaam voelen en een hoofd treffen met een andere mindset.

Mogen we dat filmen?

Valerie en Koen zijn dus zeer openminded mensen. Zij geven elkaar de ruimte, om samen des te meer te kunnen genieten. Valerie lijkt het ook best leuk om een keer in een andere setting dan met Koen voor de camera te verschijnen. Uiteraard juichen we dat van harte toe!

Bekijk nu de geile actie van dit hete amateur stel

Have your say!

14 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.