Lancering nieuwe KimHolland.nl site!

Lancering nieuwe KimHolland.nl site!

Welkom op de nieuwe KimHolland.nl

Het is zover! Na 8 jaar is er een nieuwe KimHolland.nl site! Is er veel veranderd? Onderhuids wel maar we hebben geprobeerd het bekende Kim Holland gevoel te behouden. De site is sneller, makkelijker te doorzoeken en uiteraard zijn de streams van de recentere films van topkwaliteit.

Inloggen

Iedereen die nu al kijktijd heeft kan op de nieuwe site gebruik maken van zijn kijktegoed. Verder is het kopen van kijktijd makkelijker geworden en sneller.

Kijktijd gekocht?

Vergeet dan niet je kijktijd naast je profiel te activeren! Zodra je dat gedaan hebt kun je onbeperkt films zoeken en direct bekijken.

Mobiel

Dat is nog wel de grootste verandering: de nieuwe KimHolland.nl site werkt ook perfect op mobiel! Geen aparte site meer voor mobiel, maar exact dezelfde als op je PC op laptop. Dat is wel zo gemakkelijk. Overal en altijd kijken naar de geilste Hollandse films op je vertrouwde KimHolland.nl

Feedback

We stellen het op prijs als je je mening geeft over het gebruik van de nieuwe kimholland.nl site. Ben je tevreden? Laat het weten! Ontevreden? Geef aan wat er beter kan en we zullen daar aan werken!

De ‘oude’ site

Mocht je nog even behoefte hebben aan de oude site, dan kun je via de button in het menu van de nieuwe site overschakelen naar de oude site.

Maar stiekem hopen we natuurlijk dat je de nieuwe site net zo hartelijk zult omarmen als de oude. We hebben er hard aan gewerkt en hopen dat je er veel plezier aan zult beleven!

 

Have your say!

1 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.