Elisa (25) debuteert super kinky

Elisa (25) debuteert super kinky

Elisa, 25 jaar, uit Alkmaar

Elisa uit Alkmaar is een kinky meisje dat dol is op SM en dan in de onderdanige rol. Ze vindt het lekker om onderworpen te worden, het ‘lijdend voorwerp’ te zijn. Het lijkt haar al heel lang gaaf om dat op film vast te leggen en aan jou te tonen. Haar relatie stond dat in de weg en toen ze, nadat daar een eind aan was gekomen, weer eens een kijkje nam op de KimHolland site, hoefde ze er niet lang over na te denken. En toen ze Meesteres Alice in actie zag meldde ze zich gelijk aan.

De shoot komt binnen een week tot stand

Nog geen week nadat ze zich heeft aangemeld zit ze in SM Studio Almere voor de camera, in de spannende gynaecologen-stoel. Eerst een kort interviewtje:

En dan is het zover

Eindelijk komt haar wens uit. Meesteres Alice komt in haar Catwoman latex pak op haar af gelopen. Een heel opwindend gezicht waar Elisa gelijk enorm veel zin door krijgt. Ze krijgt een brede leren band rond haar nek en hals. Een leiband eraan vast. En vanaf dat moment heeft ze niet meer te vertellen en kan het spel beginnen. Camera loopt!

Een lul hoort erbij

Een spel is goed en wel, maar er is toch een echte lul nodig om het voor Elisa echt af te maken. Ze wil stevig gepakt worden. Als een heet neuk-object gebruikt worden. Nee ze is niet van de softe aanpak. Ze houdt van heftige sex, zoals zoveel meiden tegenwoordig. Tederheid is uit. Lust is in.

Bekijk dit daverende debuut van Elisa

Have your say!

6 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.