Eva’s eerste film bij Kim Holland!

Eva’s eerste film bij Kim Holland!

Tijd voor een nieuw debuut! Daar ben ik zelf toch altijd het meest gek op. Mensen die voor het eerst voor de camera staan. Nog lekker speels, tikkeltje zenuwachtig of juist vol adrenaline en vooral super gemotiveerd. Ik krijg veel aanmeldingen van vrouwen en mannen, maar zo nu en dan ook een stelletje.

Gluren bij de buren

Een film met een stelletje staat garant voor een super geile opname, want de seks is helemaal echt. Eigenlijk is het alsof we stiekem van achter de gordijnen meegluren in hun slaapkamer. De filmkwaliteit is zo goed, dat het net is of je zelf in dat bed ligt. Lekker!!

Even voorspel voorstellen


Maak kennis met dit leuke stel uit Nijmegen: Gio en Eva! Deze twee hebben er echt ZIN in! Ik kreeg zo’n leuke aanmelding van ze: ‘ Wij vinden het leuk om met seks bezig te zijn. We doen het ook iedere dag en we houden ervan! Het kan niet gek en ruig genoeg voor ons. Eva wordt super nat en Gio z’n pik keihard!’

Nou, die afspraak was dus snel gemaakt, want ze zien er nog leuk uit ook! Gio werd op zijn werk al gek gemaakt met een foto van Eva haar nieuwe setje, speciaal gekocht voor deze shoot. Kijk eens hoe heerlijk ze erbij ligt…Daar worden wij blij van!

Ongestoord meekijken

In deze film van kimholland.nl kunnen we al goed zien dat Eva graag onderdanig is en Gio dominant. Dat Eva eerdere ervaring met een Meester heeft is wel duidelijk. Ze kijken er dan ook erg naar uit om in een volgende film kinky te gaan. Maar voor het zover is mag jij vandaag ongestoord meekijken bij dit lekkere geile stel dat zich letterlijk en figuurlijk blootgeeft.

Dit is échte seks, geen porno. Twee mensen die van elkaar houden en lekker los durven te gaan voor de camera. Eva let niet op de camera, ze wil maar 1 ding: laten zien hoe lekker ze zich laat bevredigen. Heerlijk! Kijk snel de film en neem eens een kijkje op hun nieuwe Kinkylife account!

Have your say!

5 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.