Foto’s! Anaal is niks voor Indy. Tot vandaag.

Foto’s! Anaal is niks voor Indy. Tot vandaag.

Anaal is niks voor Indy (20)

Prachtige Indy (20) kennen we al van een paar ontzettend lekkere films. Ze heeft een heel mooi gezicht, een verrukkelijk lijf en vindt het heel lekker om gefilmd te worden. Maar zoals bij veel jonge meiden heerst er een angst voor anaal. Ze vertelt dat dat voornamelijk komt door horrorverhalen van meiden om haar heen. Ze hebben allemaal wel eens zo’n stoere jonge gast gehad die van toeten nog blazen wist en zijn pik zonder enige voorbereiding in hun te strakke kontje boorde. En als je dat meemaakt, geloof me, dan is de nieuwsgierigheid naar anaal wel zo’n beetje verdwenen. Dat is een pijnlijke ervaring.

Anale seks moet je leren

Anale seks moet je leren. Niet alleen de vrouw die het moet ondergaan, maar met name juist de persoon die het bij de vrouw gaat doen. Die moet weten hoe je iemand ‘gereed’ maakt voor anale seks. Wat dat betreft hebben ze dan ook nog een heel slecht voorbeeld: porno. Want daar lijkt het alsof je gewoon, hopla, je pik van achteren naar binnen kan schuiven en dat een vrouw dat dan lekker vindt. Nou, we kunnen je verzekeren: dat doet pijn en is niet fijn. Als je allebei aan anaal wilt beginnen dan moet je er de tijd voor nemen. Zoals Meesteres Noir er heel subtiel mee is begonnen met Indy.

Haar grootste angst

Indy geeft, als ze wordt vastgebonden door Noir aan: anaal is mijn grootste angst. Laat het nu zo zijn dat Noir graag speelt met de ‘angst’ van haar sekspartner. een beetje mindfuck is best leuk. Noir laat Indy een ding zien dat nog het meeste lijkt op een vleeshaak, maar dan met een bot uiteinde, en wat dikker. Indy griezelt ervan.

Kutje en Klitje

Als Indy machteloos achterover in de bank ligt, met haar armen achter haar rug gebonden en haar benen wijd gespreid, heeft Noir perfecte toegang tot haar mooie kale kutje en klitje. Bedreven speelt ze ermee en Indy is binnen de kortste keren drijfnat. Niet zo raar, want ze heeft al heel lang de fantasie eens te worden vastgebonden en machteloos te zijn terwijl er iemand met haar speelt.

En dan gaat het beginnen

Terwijl Indy steeds meer op stoom komt vindt Noir het tijd worden om haar kontje een beetje te gaan bewerken. Hoe dat uitpakt kun je zien in de super geile film.

Orgasme na orgasme

Wat we wel willen vertellen is dat Indy orgasme na orgasme krijgt als de ‘vleeshaak’ in haar kontje zit, haar kutje vol it met een dikke dildo, en haar klitje wordt gestimuleerd met een trilknots. Ze gilt het uit, maar Noir gaat door, totdat Indy smeekt om te stoppen. Genoeg orgasmes. Wau. Wat er dan nog rest is de dildo netjes schoonlikken en de ‘vleeshaak’ die in haar kontje heeft gezeten. Zal ze dat doen of niet?

Have your say!

10 2

1 Comment

  1. Wat is Indy een heerlijke vrouw zeg.
    Zou haar graag eens ontmoeten en verwennen.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.