Foto’s: who’s bad? Bad Barbie!

Foto’s: who’s bad? Bad Barbie!

Who’s bad? Bad Barbie (20)

20 Jaar is ze en één en al sensualiteit. Ja ze weet hoe ze moet poseren, moet bewegen en in je ogen kijken om je helemaal gek te maken met haar verleidelijke uiterlijk.

Bad Barbie’s tweede film

Ze maakt vandaag haar tweede film. Haar eerste, nou, daar was ze niet helemaal tevreden over. Haar tegenspeler was wat stilletjes en kon haar niet echt het gevoel geven dat ze speciaal was. De passie ontbrak en het was daardoor lastig om in het spel te komen. Ik denk dat wij desalniettemin genoten hebben van haar eerste beelden, maar door de matige match is er niet uit haar gehaald wat er in zit. Tijd voor de herkansing dus, en daarom nemen we haar mee naar Meesteres Noir. Immers, Bad Barbie wil dolgraag eens geblinddoekt en vastgebonden worden.

Een heel andere sfeer

Vandaag hebben we op verzoek van Barbie Darrell Deeps meegenomen. En daar heeft ze gelijk een klik mee, net als met Noir trouwens. Het is gelijk gezellig en zowel Barbie als Darrell kunnen gelijk al niet van elkaar afblijven. de cameraman weet nu al zeker: deze opname gaat knallen als een beest.

Passie en geilheid

De passie en geilheid zitten er dus vanaf het eerste moment al in, en als de camera aangaat is dat niet minder. sterker nog: je niet aan alles dat die twee elkaar kunnen opvreten en als Noir dan ook nog eens haar dirty talk in de strijd gooit kent de gretigheid geen grenzen.

Vastgebonden

Noir heeft de armen achter haar rug vastgebonden en de lul van Darrell geblondeerd met een mooi blauw touw. Daardoor staat zijn pik nog stijver dan anders en Bad Barbie wil hem dan ook direct in haar mond hebben.

Al die handen

Bad Barbie is zeiknat. Haar kutje weet niet meer waar ze het heeft als al die handen en vingers met haar bezig zijn. Wat een genot…

En dan wordt die kut gevuld

het leasen wordt beloond. Eindelijk mag ze die lul in haar natte, strakke kutje voelen. Ze davert naar orgasmes toe maar Noir zegt dat ze zich best even mag inhouden. Des te heftiger komt ze straks klaar.

Barbie squirt!

Tja en als ze dan klaarkomt, dan is het ook met een lawine kutvocht! Darrell juicht erbij als Barbie alle remmen losgooit en haar geile sappen over zijn hand heen spuit. Hij kijkt bewonderend naar haar kutje en likt haar laatste druppels op.

Vooruit, nog 1 extra orgasme

Barbie bukt voorover. Zo kan die grote paal extra diep naar binnen. En dat voelt ze. Ze gilt het uit als ze opnieuw knalhard klaarkomt.

En nu de zaadfontein

Het is mooi geweest. Een super geile avond met de beste seks die je kunt bedenken. Tijd om Barbie te belonen met een fontein van zaad. Zalig!

Have your say!

26 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.