Foto’s! Onwijs geil avondje met gretige Chayenne

Foto’s! Onwijs geil avondje met gretige Chayenne

Chayenne test nieuwe mannen uit

Er melden zich constant nieuwe mannen aan die mee willen doen in seksfilms. En zo nu en dan geven we er een paar de kans om zich Tye bewijzen voor de camera. Kim ontvangt vandaag 2 nieuwe mannen die mogen laten zien wat ze kunnen met gretige blonde Chayenne.

Voor de zekerheid

Het is altijd de vraag of de nieuwe boys zichzelf niet hebben overschat toen ze zich aanmeldden. Dat hun pik ze weliswaar misschien nooit in de steek heeft gelaten maar opeens podiumvrees krijgt zodra de camera erop gericht staat. Vandaar dat Kim voor de zekerheid vaste acteur Darrell erbij heeft gehaald om de mannen een beetje te begeleiden en op hun gemak te stellen, en uiteraard zelf ook even mee te doen.

Gretig

Het woord ‘gretig’ is Chayenne op het lijf geschreven. Zij is werkelijk dolgeil. En ook vanavond heeft ze simpelweg heel veel zin om een pik in haar mond te voelen en haar kutje lekker te laten opvullen.

Ups and downs

1 jongen is gelijk stijf, en hij weet zijn erectie de hele avond te houden. Hij doet actief mee en heeft een lul waarmee hij Chayenne goed op dreef krijgt. De ander heeft het wat moeilijker. Maar, met wat ups and downs weet hij er toch iets van te maken.

Nooit genoeg

Chayenne is een vrouw van het principe: hoe vaker ze klaarkomt, hoe meer zin ze krijgt. Dus nee, ze raakt niet verzadigd, maar wil alleen maar meer. Meer neuken, meer pijpen en harder gepakt worden.

Gewoon een onwijs geile avond

Chayenne is ze geil en gratig, dat de avond verandert van een normale castingavond, in een onwijs geile avond. er wordt niet meer op de camera gelet, dit is gewoon fun, lachen, en sex. Een compleet plaatje. Niet het maken van een film, maar gewoon een lekkere sexfeestje. En dat maakt het zo tof om naar te kijken. De camera volgt alles alsof je er zelf bij bent. Het is dus ook JOUW feestje. Kijk je lekker mee?

Have your say!

9 4

1 Comment

  1. lieve kim ik wil best wel een keer meespelen in sexfilm maar ik heb nog niet veel ervaring, johan westhuis, 43, no kids, single

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.