Fotoserie: Noortje (22) is het sletje van John (45)

Fotoserie: Noortje (22) is het sletje van John (45)

Noortje (22) is het sletje van John (45)

Hij is maar wat trots op zijn onderdanige, jonge sletje Noortje. Hij kickt erop om de lakens uit te delen en zij wil niks liever dan stevig gedomineerd te worden door haar oudere partner. Samen spelen zij geile spelletjes waarbij zij precies doet wat veeleisende Meester John van haar verlangt. Dat vindt ze super geil, zeker als hij haar met gebonden handen, geblinddoekt meeneemt naar een feest. Of dat hij haar thuis vastbindt, andere mannen uitnodigt en haar de hele avond de sexslet laat spelen. Hoewel, spelen? Ze vindt het zalig om lekker gebruikt te worden en gecommandeerd. Daar gaan haar sappen van vloeien en daardoor komt ze ook vele malen klaar terwijl ze geneukt wordt door verschillende lullen. Het maakt haar niet uit wie het is of wie ze zijn. Als John het ze gunt, dan geeft ze zich vol overgave.

Hoge positie

Noortje zowel als John blijven onherkenbaar. Zo doen ze dat altijd. Niemand mag weten wie ze zijn want ze vervullen beiden een belangrijk maatschappelijke functie. Dit soort fantasieën komen veel voor bij hoger opgeleiden. Voor hen is gewone sex te saai. Er moet ook een mentaal aspect bij komen kijken en het spel dat Noortje en John spelen voldoet daaraan. De spanning voert de geilheid op.

De foto’s!

Have your say!

10 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.