Geile onderdanige Eva wordt kinky gebruikt

Geile onderdanige Eva wordt kinky gebruikt

Geile onderdanige Eva

Eva heeft een relatie met Gio. Zij heeft ooit een meester gehad met wie zij kinky spelletjes deed en het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Eva heeft daar behoefte aan en wil daar iets mee. Gio is vooral van de stevige seks maar wil het ook wel eens beleven om samen met een dominante vrouw zijn eigen meisje te domineren.

Kitty in de dominante rol

Eigenlijk kennen we Kitty als onderdanige. Ze houdt van dat spel, zoals je vooral in deze film kunt zien. Maar omdat ze inmiddels veel ervaring heeft en nu af en toe ook de dominante rol pakt, is zij de uitgelezen vrouw om samen met Gio en Eva een kinky geile avond te maken. Je kan zien dat Eva een echte ‘sub’ is. Zodra zij geblinddoekt en geboeid is waarbij haar polsen en enkels aan elkaar zijn vastgemaakt, wordt ze al nat en opgewonden.

Piercings

Zo, dat is geil, die piercings in Eva’s klit. Kitty speelt ermee, plaagt haar en als Eva op het punt staat om klaar te komen zegt Kitty dat ze best even kan wachten.

Niet te houden

Maar Eva is niet te houden. Ze drijft haast van haar stoel van geilheid. Ze komt als een beest klaar. Tijd om eens te kijken of ze iets in haar kontje kan verdragen. Kitty duwt voorzichtig een buttplug naar binnen die gretig wordt verzwolgen door Eva’s strakke achteruitgang.

Trio

Gio duwt Eva’s gezicht diep in de kut van Kitty. Genot voor twee want zowel Kitty zowel als Eva zijn heel erg bisexueel. Gratig lebbert Eva aan Kitty’s natte kutje terwijl Gio haar bij haar haren grijpt en stevig begint te neuken. Het kinky trio is begonnen en ze gaan er alledrie in op terwijl ze de camera vergeten.

Zalige amateursex

Wat een belevenis. 3 Supergeile mensen die zich totaal laten gaan voor de camera en zich helemaal vrij voelen. Top-amateursex zoals we allemaal zo graag zien.

Have your say!

5 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.