Magistraal Anaal: sletje wijd open geneukt

Magistraal Anaal: sletje wijd open geneukt

Magistraal Anaal: sletje wijd open geneukt

Wat vinden we dat toch prachtig; een meisje dat zich zo goed kan geven bij anale sex, dat haar kontgat wijd open gaat staan als er een grote lul door de nauwe opening naar binnen is gekomen en flink heeft doorgeneukt. Dat ze zich daarbij zo goed kan ontspannen dat ze er uiteindelijk bijna haar hele hand in kan stoppen. Dat is geil, of niet soms? Wij vinden dat echt heerlijk pervers en lekker.

We hebben er zo eentje

Big dick Darrel was laatst op de Venus beurs in Berlijn en daar kwam hij dit Finse snoepje tegen. Een intelligente, afgestudeerde meid uit een gegoede familie, die waanzinnig geil is en er liefst altijd mee bezig is. ze heeft een onderdanig karakter en geniet het meest als ze hard wordt aangepakt. Vandaag is zij op bezoek in Nederland om een vervolg te geven aan de geile nacht die zij in Berlijn met Darrel heeft beleefd. En guess what? Darrel heeft haar weten over te halen haar anale kunsten voor de camera te komen vertonen.

 

Kijk dan, is dat geil of niet?

 

Diep gaat die zaadbuks haar kontje in. Eerst voorzichtig maar al gauw wordt er stevig geneukt, en als Darrel zijn lul eruit trekt staat haar kontgat wijd open. Geil!

 

En dan is er zaad

Als ze een keer of tien is klaargekomen en haar kontje voldoende is verwend, wordt het tijd dat haar mondje wordt volgespoten met heet zaad
Wat een film!

Have your say!

8 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.