Gezocht: De nieuwe Ster van KimHolland.tv (m/v)

Gezocht: De nieuwe Ster van KimHolland.tv (m/v)

Een nieuwe Ster

KimHolland.tv is dé pornosite van Nederland. Beste kwaliteit video, geschikt voor alle devices, het ziet er allemaal gelikt uit en is helemaal van nu. Bij deze nieuwe site horen nieuwe Sterren. Meiden met beauty en Sexpower. Maar ook mannen die de middelmaat ver ontstijgen en in het dagelijks leven geen moeite hebben om meisjes te versieren. Ja, wij zoeken echte sterren. Zowel mannen als vrouwen. En degene die zich in dat gezelschap van echte kanjers daadwerkelijk weet te onderscheiden, die kan het ver gaan schoppen en het nieuwe gezicht worden van deze site. Die kan een Ster worden.

Stijl, beauty, sexpower

KimHolland.tv gaat producties maken die speciale thema’s hebben, zowel losse films als series. Daar hebben we knappe mannen en vrouwen voor op het oog. Met stijl, beauty en met zin in seks. Die zich niet schamen, maar tegelijkertijd zo mooi mogelijk willen overkomen in beeld. Die willen acteren, want het worden verhalen, in plaats van alleen maar reality-seks. KimHolland.tv is een Flix kanaal, met trouwe kijkers, zoals bij Netflix. Die kijkers willen we verwennen. Met realityseks aan de ene kant, met leuke Hollandse amateurs, maar dus ook met speciale producties. Eyecandy. Met speciaal uitgezochte acteurs en actrices. Films en series die onder andere geproduceerd zullen worden door Elise van Vlaanderen

Ambities?

Ben jij een prachtig meisje of prachtige vrouw? Een man met een goede kop en een welgevormde body? Heb je ambitie? Wil je een Ster worden in de erotiek? Meld je dan aan als model en vertel waarom jij denkt de nieuwe Ster te kunnen worden van KimHolland.tv. Pak deze kans!

Neem een gratis kijkje

Wil jij zien hoe geweldig KimHolland.tv is voordat je je aanmeldt? Maak dan gebruik van de GRATIS PROEFWEEK en neem een gratis kijkje!

Have your say!

1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.