Het bedspel van Chanelle en Barry: voor het eerst voor de camera van Kim Holland!

Het bedspel van Chanelle en Barry: voor het eerst voor de camera van Kim Holland!

 

Nederlanders geven gemiddeld hun seksleven een zesje… Ze doen het schrikbarend maar twee keer per week (!?!!!) en nemen de rest van de week hun seksleven zelf “in de hand”.  Het seksleven opkrikken in een relatie hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Het geheim is om je seksleven spannender te maken en samen nieuwe uitdagingen te zoeken.

Let me sex you up!

Mag ik jullie even voorstellen aan een heerlijk stel die “het spannend houden” helemaal begrijpt? Dit zijn Chanelle en Barry. Net getrouwd en gek op elkaar en op seks. Na wat avonturen samen op de webcam vond Chanelle het tijd voor iets nieuws… Ze nam het “spannend houden en uitdagingen” wel erg letterlijk. Toen haar man thuis kwam vertelde ze hem enthousiast: Ik heb ons opgegeven voor een pornofilm bij Kim Holland! Een week later lagen ze naakt in bed en dit keer waren ze niet alleen! De cameraman legde een bloedgeil seksspel voor jou vast. Ben je klaar voor intens genot?

Let me lick you up and down

Als je dit filmpje opzet heb je echt het idee dat je stiekem meekijkt, zonder dat ze het doorhebben… Noem het een hobby of geilheid, deze meid zou jou het liefst de hele nacht doorpijpen. Het aanblik van jouw harde pik…en hoe jij haar steeds meer gaat zien als lustobject maakt haar botergeil. Eventjes laat ze jouw tong over haar natte poesje toe, maar het is al snel tijd om keihard geneukt te worden. Na zichzelf helemaal te laten onderspuiten is ze nog niet voldaan. Tijdens een geile douche is mevrouw klaar voor de tweede ronde. Hoeveel rondes zou jij haar doen?

Klik hier en beleef je hoogtepunt… Xx Kim Holland (18+)

P:S altijd al zelf de ster willen zijn? Klik hier om je aan te melden als stel, man, vrouw. Wie weet ben jij ons nieuwe hoogtepunte….

Have your say!

8 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.