In 1 klap beroemd worden?

In 1 klap beroemd worden?

In 1 klap beroemd worden?

Ja, het kan! Heb je al een tijd lopen dromen van een carrière in de erotiek? Wil je in 1 klap een grote schare fans aan je binden? Ben je een mooie meid en gek op aandacht? Dan is dit je kans om als een raket gelanceerd te worden.


Grote media campagne

Uiteraard kunnen we er nog geen details over prijsgeven maar heel binnenkort starten de opnamen voor een programma dat een heel groot publiek gaat bereiken. Het wordt een hele serie waarbij onder andere een splinternieuw meisje wordt geïntroduceerd dat op het punt staat haar eerste film te gaan maken. Zij wordt gevolgd gedurende deze afleveringen en kan zichzelf dus via Kim Holland op een prachtige manier in de kijker spelen. Diverse meiden zijn na hun start bij Kim Holland succesvol geworden op Internationaal niveau en dit is dus de kans om een carrière te starten met een flinke duw in de rug.


Ben jij die gelukkige?

Ben jij ambitieus? Heb je nog nooit opnamen gedaan? Zie je er mooi uit en besteed je veel aandacht aan je uiterlijk? Wie weet ben jij dan degene die we zoeken. Het is uiteraard wel belangrijk dat je open-minded bent en een iets meer dan gezonde sexdrive hebt. Denk jij dat jij aan alles voldoet om deze raketlancering van je carrière mogelijk te maken? Zorg dan dat je je heel snel aanmeldt want deze kans is maar voor 1 geluksvogel weggelegd!

Aanmelden

Meld je HIER aan als model en geef als motivatie op dat je in aanmerking wilt komen voor deze raketlancering!

Have your say!

9 2

2 Comments

  1. Heb mij al dikwijls aangemeld maar nooit kans gehad

    Reply
  2. Wil wel eens meedoen.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.