Kijkers, hartelijk gefeliciteerd met Chelsea’s nieuwe boobs

Kijkers, hartelijk gefeliciteerd met Chelsea’s nieuwe boobs

Van AA naar DD

Onze eigen pornokanjer Chelsea was natuurlijk al 1 van de lekkerste meiden van het kim Holland team, maar nu heeft ze zichzelf nog eens een enorme boost gegeven. Want ze was er gewoon niet blij mee, ook al heeft ze jullie er nooit over horen klagen. Cup AA was haar echt te klein. Dus is ze er een paar weken tussenuit geknepen zonder jullie iets te zeggen, om geheel reshaped terug te komen. En hoe! Ze is nu áf! Vanaf nu is het BIG BOOBS Chelsey. Is dat lekker of is dat verrukkelijk?

Nieuwe tieten, grote zin

Exhibitionistisch als Chelsea is, wil ze niets liever dan in actie komen voor de camera. Want dan kan ze zichzelf aan jou laten zien. Terwijl ze zich lekker laat verwennen in een heftig trio, waarbij de mannen uiteraard niet van haar zalige borsten kunnen afblijven. Maar uiteraard blijft haar geile kutje ook niet gespaard..

BEKIJK NU DE GEILE ACTIE

Feliciteer Chelsea persoonlijk via haar profiel op KinkyLife (profiel: Chelsea)

Have your say!

6 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.