Kinky Kroatische Maria (23) debuteert met oudere vriend Max

Kinky Kroatische Maria (23) debuteert met oudere vriend Max

Kinky Kroatische Maria (23) debuteert met oudere vriend Max

Maria woont al een aantal jaren in Nederland waar zij studeert aan de TU Delft. Zij doet haar master in Civil Engineering. In Delft is zij haar vriend Max tegengekomen. Hij is in de veertig, en hoewel het leeftijdsverschil soms wel scheve ogen geeft, zijn ze dolblij moet elkaar.

Van Kroatië naar Delft

Een paar jaar geleden had Maria er genoeg van. Kroatië was saai. Niks te beleven. Mensen die alleen maar liepen te klagen en een politiek klimaat dat de boel er allesbehalve beter op maakte. Ze pakte haar biezen en vertrok naar Nederland om hier een leven op te bouwen en haar studie af te maken. Ze heeft geen spijt van deze stap. Alles is er alleen maar beter op geworden.

Geile seksfantasieën

Een aantal maanden geleden ontmoette ze Nederlandse Max. In Delft. En vanaf de allereerste ontmoeting spatte de geilheid ervan af. De klik was perfect. Ze zijn allebei kinky, en een beetje pervers, en ze willen daar alles in uitproberen. Hij kickt erop om zachte dwang uit te oefenen, zij vindt het heerlijk om gepakt te worden, zijn kont te likken, vastgebonden te worden en te deepthroaten. Ze komt daarbij heftig klaar.

Eerste opname bij Kim Holland

Maria wilde kijken hoe het zou zijn om gefilmd te worden en deed een aanmelding bij Kim Holland. En zo zitten ze hier samen op de bank, te wachten op hun eerste keer seks voor de camera. Ze zijn gretig en geil als de opname begint. Hun voorspel bestaat voornamelijk uit lekker zoenen. En voor we er goed en wel erg in hebben beginnen ze al te neuken. Het is duidelijk: dit is een heftig stel, geen softies. Het gaat er stevig aan toe en als ze allebei lekker bevredigd zijn, en wij aangeven dat we best eens een opname kunnen doen in een kinky SM ruimte, staan ze gelijk te trappelen om dat mee te maken. Heerlijk, zulke experimentele mensen, die alles voor elkaar uit de kast halen. Binnenkort dus zeker meer, we willen hun experimenten absoluut niet missen…… Bekijk nu de film!

 

Have your say!

17 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.